دانلود مقالات - سایت 2016

پروژه با رفرنس خارجی، مقاله با مرجع معتبر انگلیسی

دانلود مقالات - سایت 2016

پروژه با رفرنس خارجی، مقاله با مرجع معتبر انگلیسی

طرح توجیهی تهیه عسل و بسته‌بندی در بسته‌های 50 و 100 گرمی

ـ چکیده 1ـ1ـ مشخصه طرح: عنوان طرح تهیه عسل و بسته‌بندی در بسته‌های 50 و 100 گرمی (صادراتی) میباشد. طبق استاندارد شماره 92 ایران چنین تعریف شده است: عسل محصولی است طبیعی که توسط زنبورهای عسل از شهد گل و یا شهد قسمتهای دیگر گیاه در کندو بوجود میآید. و ویژگیهای عمومی آن میبایست بر طبق استاندار

دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 231 مشاهده

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 66

حجم فایل: 50 کیلوبایت

1ـ چکیده

1ـ1ـ مشخصه طرح:

عنوان طرح تهیه عسل و بسته‌بندی در بسته‌های 50 و 100 گرمی (صادراتی) میباشد. طبق استاندارد شماره 92 ایران چنین تعریف شده است: عسل محصولی است طبیعی که توسط زنبورهای عسل از شهد گل و یا شهد قسمتهای دیگر گیاه در کندو بوجود میآید. و ویژگیهای عمومی آن میبایست بر طبق استاندارد تدوین شده باشد. محصول جنبی این طرح موم میباشد و ظرفیت تولیدی طرح 125 کیلوگرم عسل بسته‌بندی شده در ظروف 50 و 100 گرمی یکبار مصرف در ساعت میباشد.

2ـ1ـ فرآیند تولید:

عسل شان پس از خروج از کندو در گرمخانه قرار داده شده و سپس بوسیله دستگاه اکستراکتور، عسل از موم جدا سازی میشود. عسل بدست آمده سپس صاف شده و پس از پاستوریزاسیون بوسیله دستگاه بسته‌بندی اتوماتیک بسته‌بندی میشود.

3ـ1ـ شرایط عملیاتی:

تعداد روز کاری در سال 270 روز و بر اساس یک شیفت 8 ساعته محاسبه شده است.

4ـ1ـ در صد تامین مواد اولیه:

ماده اولیه اصلی یعنی عسل کلاً از داخل کشور تهیه میشود و مواد بسته بندی وارداتی است و میتوان گفت که 90 درصد مواد اولیه داخلی و 10 درصد وارداتی میباشد.

5ـ1ـ تعداد کارکنان: ‌

مدیریت یک نفر، پرسنل تولیدی شامل 7 نفر کارگر و دو تکنسین، اداری و مالی 2 نفر، نگهبهان و خدماتی 1 نفر، راننده و تداکاتچی 1 نفر، تاسیساتی یکنفر، جمع پرسنل 15 نفر.

6ـ1ـ تاسیسات زیر بنایی: ‌

کل توان برق 80 کیلووات: فرآیند 54 کیلوات، تاسیسات 16 کیلو وات، اضطراری 11 کیلو وات، آب مصرفی روزانه در حد استاندارد آب آشامیدنی و به میزان 5 متر مکعب در روز قابل تامین از شبکه سراسری.

روزانه حدود 200 لیتر گازوئیل جهت دیگ بخار به مصرف میرسد.

سیستم جمع آوری و تصفیه و دفع فاضلاب بطریق سپتیک تانک پیش بینی شده است.

فهرست مطالب

1- چکیده

2- کلیات

1-2- انواع عسل

2-2- چگونگی و میزان بکارگیری

3-2- کالاهای قابل جانشینی

4-2- قیمت و امکان فروش

3- بررسی فنی

1-3- اصول فرآیند تولید

2-3- نکات علمی و شرایط بهینه

3-3- نمودار گردش مواد در کارخانه

4-3- کنترل کیفیت

5-3- نگهداری

4- برآوردهای فنی

1-4- ظرفی و برنامه تولید

2-4- مشخصات فنی

3-4- کنترل کیفیت

4-4- تاسیسات عمومی

5-4- نیروی انسانی

7-4- زمان بندی اجرای طرح

5- بررسیهای مالی و اقتصادی

1-5- جدول ارزش مواد اولیه

ــــ جدول هزینه انرژی

ــــ جدول هزینه نیروی انسانی

2-5- جدول ماشین آلات و تجهیزات تولیدی

ــــ جدول هزینه وسایل نقلیه

ــــ جدول هزینه تاسیسات عمومی

ــــ جدول هزینه ساختمانها

ـــــ جدول هزینه محوطه سازی

ـــــ جدول هزینه های قبل از بهره‌برداری

3-5- سرمایه ثابت

ـــــ سرمایه در گردش

ـــــ کل و نحوه سرمایه گذاری

4-5- جدول هزینه استهلاک

ـــــ جدول هزینه تعمیرات ونگهداری

5-5- جدول تفکیک هزینه‌های ثابت و متغییر تولید

ـــــ محاسبه قیمت تمام شده

6-5- محاسبه قیمت فروش

7-5- جداول مالی اساسی

ـــــ جدول پیش‌بینی عملکرد سود و زیان

ـــــ جدول پیش بینی گردش وجوه نقدی

ـــــ جدول پیش بینی تراز نامه

8-5- شاخصهای اقتصادی

ـــــ ارزش افزوده

ـــــ نقطه سر به سر

ـــــ نرخ بازدهی و دوره برگشت سرمایه

ـــــ سرمایه گذاری سرانه

9-5- تجزیه و تحلیل و ارزیابی طرح

خلاصه تهیه و بسته بندی عسل

  • کار تحقیقی صنایع غذایی
  • طرح توجیهی
  • طرح کارآفرینی
  • طرح توجیهی تولید عسل
  • بسته های 50 و 100 گرمی عسل
  • بسته بندی عسلطرح
  • توجیهی
  • تهیه
  • عسل
  • بسته‌بندی
  • بسته‌های
  • 50
  • 100
  • گرمی

خرید فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.