دانلود مقالات - سایت 2016

پروژه با رفرنس خارجی، مقاله با مرجع معتبر انگلیسی

دانلود مقالات - سایت 2016

پروژه با رفرنس خارجی، مقاله با مرجع معتبر انگلیسی

بررسی عوامل موثر بر راندمان کوره های دوار سیمان

قیمت: 58000 ریال

موضوع:

بررسی عوامل موثر بر راندمان کوره های دوار سیمان از دیدگاه بهره برداری و آنالیز شیمیایی خوراک کوره

فرمت فایل: word (قابل ویرایش)

فهرست مطالب

چکیده

مقدمه فصل اول: طرحی از یک کارخانه سیمان با تکنولوژی روز دنیا

1-1-شرح فلودیاگرام خط تولید سیمان

2-1-اجزاء سیستم پخت

1-2-1-کوره دوار سیمان

2-2-1- پیش گرمکن

3-2-1-مسیر فرعی (By Pass)

4-2-1- سیستم تکلیس (Calciner)

5-2-1- خنک کن کلینکر

6-2-1- سوخت رسانی و مشعل

3-1- متغیرهای کنترل سیستم پخت

1-3-1- کنترل کوره

2-3-1- کنترل خنک کن

3-3-1- کنترل سوخت کوره

4-3-1- کنترل تغذیه کوره

5-3-1- کنترل گاز خروجی کوره

6-3-1- کنترل حجم هوای اولیه

7-3-1- کنترل درجه حرارت گاز خروجی از پیش گرمکن

8-3-1- کنترل درجه حرارت یاتاقهای کوره

9-3-1- کنترل عملکرد الکتروفیلتر

10-3-1- کنترل سیکلونها

11-3-1- کنترل ورودی کوره

12-3-1-کنترل وضعیت نسوز کاری داخل کوره

فصل دوم: عوامل موثر بر راندمان کوره های دوار سیمان از دیدگاه بهره برداری

1-2- شعله نا منظم

2-2-فشار بالا و ناگهانی سر کوره

3-2- خطاهای هنگام چرخاندن کوره

4-2- سرد شدن کوره و رسیدن مواد ناپخته به خنک کن

5-2- ریزش کوت ینگ وپدید آمدن لکه های سرخ بر روی بدنه

6-2- داغ شدن بیش از حد منطقه پخت

7-2- داغ شدن بیش از حد منطقه پخت

8-2- وجود کلینکر سرخ در خروجی خنک کن

9-2- از بین رفتن بخشی از نسوز کاری

10-2- تبدیل سوخت کوره از مازوت به گاز و تاثیر آن بر فرایند پخت

11-2- علل کاهش بازدهی گریت کولر و راههای جلوگیری از آن

12-2- رینگ ها و گرفتگی ها در سیستم پخت سیمان

13-2- مشکل گرفتگی سیکلونها و راههای مقابله با آن

14-2- کنترل چرخه سولفات در کوره های دوار سیمان

15-2- نسوز کاری سیستم پخت

16-2- چگونگی انتخاب اجرهای مناسب جهت نسوزکاری بر اساس آنالیز شیمیایی خوراک کوره

17-2- فرسایش مواد نسوز در سیستم پخت

فصل سوم: عوامل موثر بر راندمان کوره های دوار سیمان از دیدگاه آنالیز شیمیایی خوراک کوره

1-3- مسئولیت آزمایشگاه کارخانه سیمان

2-3- سیمان

3-3- مشخصات شیمیایی و فیزیکی سیمان

4-3- مدولهای کنترل کیفیت مواد

5-3- مختصری از خصوصیات فازهای کلینکر

6-3- دیاگرام فازهای مختلف سیمان

7-3- چگونگی پخت مواد

8-3- عوامل موثر در پختن مواد

9-3- ارایه پیشنهادات و راه کارها در بحث تنظیم مواد

10-3- ویسکوزیته فاز مایع و اثر آن در تشکیل کوتینگ

11-3-میکروسکوپی کلینکر

12-3- تاثیر نوسانات کیفیت خوراک کوره بر راندمان کوره

13-3- تدوین استراتژی نمونه گیری

14-3- مطالعات تفصیلی معادن

15-3- جلوگیری از عوامل بروز نوسان کاذب در سیستم کنترل کیفی

16-3- کالیبراسیون

17-3- توسعه اتوماسیون آزمایشگاه

منابع و مراجع

چکیده انگلیسی ش

خرید فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.