قیمت: 100000 ریال
گزارش کاراموزی کنترل کیفیت وتکنولوژی (سوسیس کالباس وهمبرگر)
فرمت کاراموزی
نامه های کارخانه
فهرست
پیشگفتار
بخش اول اشنایی با مکان کاراموزی
مقدمه
تاریخچه سازمان
نمودارسازمانی
نوع محصولات تولیدی
فرایندتولید
بخش دوم
بررسی جزییات سازمانی بخش صنایع
اموراجرایی دردست اقدام
برنامه های اینده
تکنیکهای موجود
بخش سوم کنترل کیفیت سوسیس کالباس همبرگر
مقدمه ای از کنترل کیفیت
تاریخچه سوسیس وکالباس درایران
صنعت سوسیس وکالباس
خلاصه کنترل کیفیت سوسیس وکالباس
کنترل کیفیت مواداولیه موردنیاز
کنترل کیفیت درحین تولید
کنترل کیفیت محصول تولیدشده
تاسیسات وتجهیزات
نتیجه گیری