قیمت: 35000 ریال
موضوع:
طرح توجیهی ذرت حجیم شده و بلغور
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
مقدمه
در این گزارش طرح تولید انواع شکلات و شکلات شیره خرما مورد بررسی قرار گرفته است. طرحی که به منظور تولید شکلات مغزدار از نوع شکلات شیره خرما به عنوان محصول اصلی و شکلات تختهای به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار میگیرد با این امید که در سرمایه گذاری در این صنعت سودآور جهانی گامهای بلندی در کشورمان برداشته شود.
معرفی و شناخت محصول
شکلات یکی از شیرینی های پر طرفدار در بین مردم جهان می باشد. این محصول از ویژگی های جالبی برخوردار است، چرا که در دمای اتاق به حالت جامد میباشد اما به محض قرار گرفتن در دهان ذوب میگردد، دلیل این خاصیت وجود نوعی چربی در ترکیب شکلات است که کره کاکائو نامیده میشود. کره کاکائو در دمای زیر 25 درجه سانتیگراد جامد است و به هنگام تهیه شکلات با کاکائو و شکر ترکیب میشوند. نقطه ذوب این چربی تقریباً برابر با دمای بدن است و به همین دلیل هنگامی که با سایر اجزاء تشکیل دهنده شکلات مخلوط میشود باعث میگردد که ترکیب جدیدی به محض قرار گرفتن در درجه حرارت دهان تبدیل به یک مایع نرم و مطبوع شود. علاوه بر این شکلات دارای طعم بسیار دلچسب و شیرین است که اکثر مردم آنرا میپسندند. نکته جالب توجه اینست که در ابتدا شکلات تنها به صورت یک نوشیدنی پر چربی و نامطلوب مصرف میشود
فهرست مطالب:
معرفی و شناخت محصولات فرآوری شیره خرما
تاریخچه پیدایش محصول
نام و کد محصول
شرایط واردات
بررسی و ارائه استاندارد
موارد مصرف و کاربرد
بررسی کالای جایگزین
اهمیت استراتزیکی کالا
وضعیت عرضه و تقاضا
ظرفیت بهره برداری
بررسی روند واردات محصول
فرآیند تولید محصول
برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
ماشین آلات مورد نیاز
میزان سرمایه گردش
وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
پیشنهاد منطقه مناسب اجرای طرح
وضعیت میزان تامین برق آب و سوخت
هزینه های قبل از بهره برداری
هزینه انرژی
هزینه های ثابت سرمایه گذاری