دانلود مقالات - سایت 2016

پروژه با رفرنس خارجی، مقاله با مرجع معتبر انگلیسی

دانلود مقالات - سایت 2016

پروژه با رفرنس خارجی، مقاله با مرجع معتبر انگلیسی

پایان نامه توصیه کودی بهینه برای محصولات زراعی و بـاغی

کود در اصطلاح کشاورزی کود عبارت است از مواد غذایی که گیاه برای تغذیه و ادامه زندگی خود به آن نیاز دارد و زمین نیز با آن حاصلخیز شود. اهمیت کود در سبزیکاری بیش از سایر قسمتهای زراعت است. زیرا جذب مواد غذایی از زمین به وسیله سبزیهایی که تماماً قابل استفاده است و پس‌مانده ناچیزی دارند، زیاد است. بن

دسته بندی: مهندسی » مهندسی کشاورزی و زراعت

تعداد مشاهده: 213 مشاهده

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 65

حجم فایل: 87 کیلوبایت

کود

در اصطلاح کشاورزی کود عبارت است از مواد غذایی که گیاه برای تغذیه و ادامه زندگی خود به آن نیاز دارد و زمین نیز با آن حاصلخیز شود. اهمیت کود در سبزیکاری بیش از سایر قسمتهای زراعت است. زیرا جذب مواد غذایی از زمین به وسیله سبزیهایی که تماماً قابل استفاده است و پس‌مانده ناچیزی دارند، زیاد است. بنابراین جبران مواد غذایی جذب شده فقط با کود امکان‌پذیر است. کود سه عامل مهم را برای حفظ و سلامتی گیاه انجام میدهد که عبارتند از:

• خواص فیزیکی خاک را بهبود میبخشد و در نتیجه زمین و گیاه سالم باقی میمانند.

• موادی که زمین در اثر شسته‌شدن و یا تثبیت‌شدن نمیتواند در دسترس گیاه قرار دهد در اختیار آن قرار میدهد.

• موادی که گیاه هر ساله و یا پس از هر بار برداشت محصول از زمین خارج میکند به آن برمیگرداند.

بطور کلی کودها به دو دسته بزرگ تقسیم میشوند که عبارتند از کودهای آلی یا طبیعی و کودهای معدنی یا شیمیایی.

کودهای آلی یا طبیعی

این کودها موادی هستند که توسط موجودات زنده اعم از انسان، حیوان و گیاه تولید میشود مثل انواع کود حیوانی، کودسبز، تورب وی ا کمپوست.

کود حیوانی

کودهای حیوانی شامل فضولات جامد و مایع چهارپایان همراه با مقداری کاه و یا گیاهان خشک دیگر است. مواد آلی که توسط این نوع کود به زمین افزوده میشود، در مقایسه با سایر کوها نقش مهمتری را ایفاء میکند و در حاصلخیزی خاک نیز بسیار مؤثر است. (جداول 7-2 تا 10-2). هوموس از دست‌رفته توسط کود حیوانی جایگزین میشود. برای متعادل کردن میزان هوموس در خاک سالانه به 4 تن ماده آلی خشک در یک هکتار نیاز است که این مقدار با 22 تن کود گاوی و یا با 10 تن تورب جبران میشود. سبزیها در کشتهای متراکم پس از برداشت مقدار زیادی بقایای گیاهی در زمین باقی میگذارند که مقدار ماده آلی آن در اکثر اوقات بیش از 4 تن است و نیاز به دادن کود حیوانی نخواهد بود.

جدول 10-2 مقدار مورد نیاز کودهای آلی را در کشتهای چندمرحله‌ای سبزیها در یک قطعه زمین مشخص نشان میدهد. قابل توجه است مقدار مواد آلی را که بقایای گیاهان در تناوبهای مختلف زراعی به جای میگذارند، بخش مهمی از نیاز مواد آلی خاک را برطرف میکند.

به ازای 40 تن کود حیوانی مقادیر 200 کیلوگرم ازت، 100 کیلومتر فسفر، 260 کیلومتر پتاس، 2 کیلوگرم منگنز، 18/0 کیلوگرم مس و 51/0 کیلوگرم بردر هکتار در زمین پخش میشود. باید دانس که مواد موجود در کودها در سالهای متمادی در دسترس گیاه قرار میگیرد.

فهــرست مطـالـب

محصولات زراعی 1

گندم و جو 2

سیب زمینی 3

پیاز 4

نباتات علوفه‌ای 5

حبوبات آبی 6

سبزی و صیفی

گیاهان جالیزی 8

دانه‌های روغنی 9

برنج 10

پنبه 11

محصولات باغی 12

توصیه کودی سیب و گلابی و به 13

هلو، شفتالو، شلیل، گیلاس، آلبالو و زردآلو 14

انگور 15

بادام

گردو

فندق

سماق

درختان غیر مثمر سایه دار و زینتی

بیوفسفات صلائی محتوی روی

ساری کود (گوگرد کشاورزی گرانوله)

  • پایان نامه
  • دانلود پایان نامه
  • پایان نامه کشاورزی
  • کشاورزی و زراعت
  • زراعت
  • کشاورزی
  • پایان نامه توصیه کودی بهینه برای محصولات زراعی و بـاغی
  • توصیه کودی
  • محصولات زراعی
  • محصولات باغی
  • توصیه کودی بهینهپایان
  • نامه
  • توصیه
  • کودی
  • بهینه
  • برای
  • محصولات
  • زراعی
  • بـاغی

خرید فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.