دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 4681 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 94
گزارش کارآموزی صنایع غذایی در کارخانه سیب زمینی پریس با عنوان سیب زمینی
شرکت پریس
شرکت پریس در 1379 در شهرک صنعتی مبارکه در زمینی به مساحت 21000 متر مربع اقدام به عملیات ساختمانی و نصب ماشین آلات از کشور هلند نمود و در فروردین ماه 1381 رسماً افتتاح و به بهره برداری رسید .زیربنای فعلی کارخانه نزدیک به 18000 متر مربع ساخته شده شامل سالنهای تولید و انبار فنی نگهداری سیب زمینی سردخانه و ساختمان تأسیسات رستوران ، نگهبانی ، تعمیرات می باشد نیروی برق فعلی کارخانه یک مگاوات و دارای گاز و انشعاب آب از شهرک و سپتینگ و فاضلاب میباشد .
ماشین آلات شامل دو خط کامل :
- خط تولید فرنچ فرایزبه ظرفیت ٢ تن در ساعت که عبارتست از سورت کن سیب زمینی تا بسته بندی.
- خط تولید فلیک ٤٥٠ کیلومتر در ساعت
هر دوخط از کارخانجات H&H هلند جمعاً به قیمت90٩ ، 215 /6 یورو خریداری شده است .
سردخانه
سردخانه به ظرفیت 1000 تن در ٤ قسمت A.B.C.D که A.B در حال حاضر قابل استفاده واحد می باشد موتور خانه و کلیه کمپرسورها و تانکهای آمونیاک این واحد جهت تولید بخار دارای سه دیگ بخار ( ساخت انگلستان مونتاژ ،ایران ) به ظرفیت ١٥ تن با کلیه تأسیسات جانبی موجود میباشد.کلیه لوله کشی ساختمانها ، برق کشی تابلوهای برق و سیستم حرارتی این واحد ساخت ایران و توسط کارشناسان و متخصصین ایران ساخته و نصب گردیده است کلیه مدیران ومسئولین در بخش سرمایه گذاری و اجرائی از جوانان تحصیلکرده زن و مرد که میانگین سنی آنها به ٢٥ سال نمی رسد می باشند و این امر باعث افتخاراین مجموعه است که علاوه بر استفاده از ابتکارات و خلاقیت جوانان امروز مملکت ، توانسته است طرحی نو در کشور پیاده کند.
در حال حاضر در سه بخش کشت ، تولید و توزیع اشتغال زایی فراوانی ایجاد نموده است که تنها در بخش تولید قریب به ٢٠٠ نفر به اشتغال کامل مشغول می-باشند.مدیران شرکت در تلاشند در توسعه و گسترش فعالیت خود به انجام پروژه های مهم تری دست یابند .مدیریت این واحد با آقای مهندس کاظم ذره بینی متولد ١٣٥٦ فارغ التحصیل در رشته مدیریت بازرگانی می باشد ریاست هیأت مدیره آقای مهندس محمد ناصری دارای تحصیلات در رشته مکانیک می باشد.
کلمات کلیدی:
سیب زمینی
صنایع غذایی
سیب زمینی سوخاری
آزمایشات کنترل کیفیت سیب زمینی
معرفی سیبزمینی:
سیبزمینی چهارمین ماده غذایی مردم کشورهای در حال توسعه بعد از گندم ، برنج و ذرت است . کشورهای آمریکای لاتین و خاورمیانه نظیر ترکیه، ایران، آرژانتین، برزیل، چین، هند و کلمبیا نیز جزو تولید کنندگان عمده این محصول میباشند.متوسط مصرف سالیانه سیبزمینی در کشورهای در حال توسعه 20 کیلوگرم به ازای هر نفر است و در کشورهای صنعتی این رقم به 80 کیلوگرم میرسد.
فهرست مطالب
مقدمه 1
محصولات 1
سیب زمینی محبوب ترین غذا 1
شرکت پریس 2
ماشین آلات شامل دو خط کامل 2
سردخانه 2
سرمایهگذاری 3
افتخارات پریس
فصل اول:معرفی سیبزمینی 5
فرنچ فرایز برش های نیمه سرخ شده منجمد (الف) 13
فرنچ فرایز برشهای نیمه سرخ شده منجمد 15
مواد اولیه 15
روغن 15
فرآوری 15
تنوع شکل ظاهری محصول 16
تنوع بسته بندی 16
موارد مصرف 16
خلال سیب زمینی سوخاری 16
کیفیت و بازده خلال سوخاری سیب زمینی 17
رنگ 17
بافت 17
میزان روغن 19
بازده سیب زمینی سوخاری 22
ماده خام برای تولید سیبزمینی سوخاری 23
تکنولوژی تولید خلال سیب زمینی سوخاری 23
حمل ماده خام و شستشو 24
پوست گیری و لکه گیری 25
برش و درجهبندی 25
بلانچینگ 26
تبخیر رطوبت اضافی از خلالها 27
سوخاری سازی محدود 27
چربیگیری و سرمایش 29
منجمد سازی و بستهبندی 29
ارزش تغذیهای 30
سیستمهای بستهبندی غذاهای سبک ( اسنک ) 32
شرکت وودمن در ایالات متحده آمریکا 32
شرکت وزن کشی یا ماتو در ژاپن 32
تولید کننده اسمالی در ژاپن 32
کاربرد 33
مزایا و دستورالعمل 33
روند تولید : 33
فناوری اصلی 34
ـ اروگلید 36
ارسیس 36
ـ بهترین ( فناوری دستگاههای الکترونیکی بلژیکی ) 36
ـ شرکت کارنل پمپ 36
FAM 37
هوگر 38
فناوری اصلی 38
دستگاه به عمل آوردن سیب زمینی سرخ شده فرانسوی 42
ماشین سکهای 43
سرخ کن 43
برگ سیب زمینی 43
مواد اولیه 43
فرآوری 44
تنوع شکل ظاهری محصول 44
تنوع بسته بندی 44
موارد مصارف خانگی 44
موارد مصرف صنعتی 45
فراورده های خشک شده سیب زمینی 45
گرانول سیب زمینی 47
مواد خام برای تولید گرانول سیب زمینی 47
تاثیر اقدامات فنی بر کیفیت گرانول سیب زمینی 48
تکنولوژی تولید گرانول سیب زمینی 51
حمل و نقل مواد خام 51
عملیات آماده سازی 52
فرآوری 54
آبگیری 54
فصل دوم :آزمایشات کنترل کیفیت 57
انواع بیماری ها ی میکروبی و آزمایشات آن 58
نارسایی های کیفی و بیماری های غده های سیب زمینی 58
میان تهی شدن 58
میان سیاه شدن 59
لکه سیاه ( سیاه شدن داخلی ) 59
لکه قهوه ای داخل گوشت 59
شکاف برداشتن 59
گره خوردگی 60
سبز شدن 60
صدمه ناشی از یخ زدن 60
صدمه مکانیکی : 61
غده دوکی سیب زمینی 62
لیف رول سیب زمینی 62
حلقه چوب پنبه ای سیب زمینی 62
کوتوله شدن همراه با زردی 63
بیماری ماپ تاپ 63
نکروسیس غده سیب زمینی 63
بیماری ABC سیب زمینی 63
خال های غده سیب زمینی (potato aucuba mosaic) 64
ساق سیاه سیب زمینی 64
پوسیدگی نرم سیب زمینی 64
حلقه پوسیده 65
پوسیدگی حلقهای (پژمردگی ناشی از باکتری جنوب ) 65
زنگاری شدن دیررس 65
بیماری زخم پوست 66
زگیل زدن سیب زمینی 66
زخم زود رس سیب زمینی 66
پوسیدگی خشک غده 66
پژمردگی ورتیسیلیوم 67
لکه سیاه 67
بیماری شوره سیاه 67
زخم خشک 67
بیماری شوره نقره ای 68
قانقاریا ( پوسیدگی غده فوما) 68
خال پوست 68
پژمردگی فوزاریوم 69
پوسیدگی صورتی 69
آبکی شدن ( پوسیدگی آبکی ناشی از زخم ) 69
پوسیدگی زغال سنگی 70
ویژگی های حسی غده سیب زمینی 70
سیاه شدن سیب زمینی خام و تیره شذن پس از پخت 75
ارزش تغذیهای سیب زمینی 76
نگه داری در کارخانه پریس 81
بازار یابی در شرکت پریس 82
فصل سوم :جایگاه کارشناس صنایع غذایی در کارخانه 83
طرح و توسعه 84
مزایای محصولات پریس 85
مزایای پرک سیب زمینی پریس 85
فصل چهارم :فوائد گذراندن واحد کارآموزی 86
پیشنهادات و انتقادات 87
قیمت فایل فقط 28,000 تومان برچسب ها :