قیمت: 49000 ریال
موضوع:
تحقیق پروتئین ها و انواع ساختارهای آن
فرمت فایل: word (قابل ویرایش)
فهرست
مقدمه: 3
خلاصه: 5
اسیدهای آمینه، پپتیدها و پروتئین ها: 9
ساختمان سه بعدی پروتئین ها: 12
مروری کلی بر ساختمان پروتئین: 13
پیوند پپتیدی محکم بوده و در یک صفحه قرار دارد: 18
ساختمان دوم پروتئین: 21
مارپیچ یک ساختمان دوم معمول پروتئینی است: 21
توالی اسیدهای آمینه بر روی مارپیچ اثر دارد: 25
پیچ های در پروتئین ها معمول می باشند: 30
ساختمان های سوم و چهارم پروتئین: 33
پروتئین های فیبری برای عملکرد ساختمانی تطبیق داده شده اند: 35
تنوع ساختمانی، انعکاس دهنده تنوع فعالیت در پروتئینهای کروی است: 44
میوگلوبین سر رشته اولیه را در مورد پیچیدگی ساختمان پروتئین کروی فراهم نمود: 45
پروتئین های کروی ساختمان های سوم متنوعی دارند: 50
بررسی بسیاری از پروتئین های کروی، الگوهای ساختمانی مشترکی را آشکار می نماید: 54
موتیف های پروتئینی اساس طبقه بندی ساختمانی پروتئین هستند: 59
ساختمان های چهارم پروتئین های متفاوت بوده و از دیمرهای ساده تا کمپلکس های بزرگ دیده می شوند: 61
محدودیت های در اندازه پروتئین ها وجود دارد: 66
دناتوریاسیون و تاشدن پروتئینی: 67
از بین رفتن ساختمان پروتئین سبب از بین رفتن عملکرد آن می گردد: 68
توالی اسید آمینه ای ساختمان چهارم را تعیین می نماید: 69
پلی پیتیدها سریعاً طی یک فرایند مرحله به مرحله تا می گردند: 72
تا شدن بعضی از پروتئین ها صورت می پذیرد: 75
خواص پروتئین ها: 78
منابع: 82
مقدمه:
پروتئین ها فراوان ترین ماکرو ملکول های بیولوژیک هستند که در تمامی سلول ها و تمامی قسمت های سلولی یافت می شوند. پروتئین ها همچنین دارای تنوع زیادی می باشند. هزاران نوع پروتئین مختلف با اندازه های متفاوت از پپتیدهای نسبتاً کوچک تا پلیمرهای بزرگ دارای وزن های مولکولی در حد میلیون ممکن است در یک سلول یافت شوند. به علاوه، پروتئین ها اعمال بسیار متنوع بیولوژیک را انجام داده و مهمترین محصولات نهایی مسیرهای اطلاعاتی می باشند.
پروتئین ها ابزار مولکولی هستند که از طریق آنها اطلاعات ژنتیکی بیان می گردند شروع بررسی ماکرو ملکول های بیولوژیک یا پروتئین ها، که نامشان از کلمه یونانی (protos) به معنی «اولین» یا «جلوترین» گرفته شده است، مناسب می باشد.