دانلود تحقیق با موضوع آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه و توانایی تولید شیر استریل و پاستوریزه، در قالب word و در 115 صفحه، قابل ویرایش، شامل اهمیت شیر، انواع نژادهای گاوهای شیری، انواع نژاد گوسفند و بز شیری، مکانیزم تولید شیر و عوامل
دسته بندی: عمومی » صنایع غذایی
تعداد مشاهده: 102 مشاهده
فرمت فایل دانلودی: Doc
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 115
حجم فایل: 322 کیلوبایت
دانلود تحقیق با موضوع آشنائی با خطوط تولید شیر پاستوریزه و توانایی تولید شیر استریل و پاستوریزه،
در قالب word و در 115 صفحه، قابل ویرایش، شامل:
اهمیت شیر
انواع نژادهای گاوهای شیری
انواع نژاد گوسفند و بز شیری
مکانیزم تولید شیر و عوامل موثر بر تولید آن
اجزای شیر و عوامل موثر بر تولید آن
خصوصیات فیزیکی و شیمیایی شیر (نقطه انجماد- وزن مخصوص- رنگ- غیره)
خواص شیمیایی ترکیبات شیر- چربی ها- لاکتوز- ویتامین ها و پروتئین ها- آنزیمها- املاح و عناصر.
بهداشت و میکروبیولوژی شیر
حمل و نقل
جمع آوری
ذخیره سازی لوازم و تجهیزات سرد کننده ها
ضوابط و مقررات و آیین نامه ها
ساختمان و تجهیز کارخانه تولید شیر پاستوریزه
حفظ: فرآیند شیر برای پاستوریزه کردن- تحویل- توزین- خنک کردن و ذخیره- استاندارد کردن- پاستوریزه کردن- هموژنیزه کردن- بسته بندی
نگهداری و توزیع شیر پاستوریزه: خطوط فرآیند شیر استریل- شستشو و ضد عفونی- لوازم و تجهیزات مورد نیاز- مواد مورد نیاز- نحوه شستشو- مکانهای قابل شستشو و غیره.
انجام عملیات در کارخانه شیر استریل و پاستوریزه- جمع آوری- توزین کنترل لبنیات- شستشو و ضد عفونی سالن و تجهیزات ذخیره سازی شیر پاستوریزه کردن و استرلیزه کردن
انجام آزمایشات لازم