قیمت: 30000 ریال
موضوع طرح: تولید چیپس سیب زمینی
ظرفیت: 5٠٠ تن در سال
دوره بازگشت سرمایه: ده ماه
میزان اشتغالزایی: چهارده نفر
برای تولید چیپس، لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود. سیب زمینی باید درشت، سالم، کاملا رسیده ودارای کمترین مقدار گره وحفره در سطح آن باشد. پس از اینکه سیب زمینی مرغوب انتخاب گردید، درآب شسته می شود تا گرد وخاک وهرگونه مواد خارجی سطح ازآن پاک شود. سپس باید سیب زمینی راپوست کنده و آن را بصورت تراشه های نازک درآورد پوست کندن سیب زمینی توسط دستگاههای سایش انجام می گیرد. برای این منظور درکارخانه ها بیشتر از روش سایش استفاده می شود. دراین روش ضایعات سیب زمینی بین ١ تا 4 درصد است، که این مسئله بستگی به شکل، اندازه وعمق گره ها وهمچنین مدت زمانی دارد که سیب زمینی در انبار نگهداری شده است…