قیمت: 50000 ریال
فهرست مطالب:
1- فصل اول: آشنای کلی با مکان کارآموزی 1
1-1-تاریخچه2
2-1-نمودار سازمانی4
3-1-شرح مختصری از مکان کارآموزی5
2- فصل دوم: ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته کارآموزی6
1-2- اصول و مبانی کلی حسابها7
2-2-اصول و مبانی کلی حسابهای مالی7
3-2- کلیات تولید8
4-2- اصول و عوامل قیمت تمام شده10
5-2- عوامل قیمت تمام شده11
1-5-2-مواد اولیه و بسته بندی اصلی12
2-5-2-سربار (هزینه های تولید) 12
6-2-ضایعات تولیدی14
7-2-مراکز هزینه15
1-7-2-مراکز هزینه (دوایر) تولیدی15
2-7-2-مراکز هزینه (دوایر) تشکیلاتی17
8-2-اصول و مبانی کلی بودجه و استانداردها18
9-2-محاسبه قیمت تمام شده استاندارد تولیدات19
10-2-اصول و مبانی کلی روشها22
3-فصل سوم: آزمون آموخته ها و نتایج آشنایی با شرکت صنایع غذایی پیچک23
1-3-فعالیت مالی24
1-1-3-دایره دریافت و پرداخت24
2-1-3-دایره صدور اسناد و دفترداری26
2-3-شرایط اجرای نظام حسابداری مالی (صنعتی) 26
3-3-حسابها27
4-3-روشها27
5-3-توضیح فرم سند حسابداری28
6-3- تعریف عملیات مختلف مالی و انجام ثبت حسابداری و تعیین چگونگی شناسایی سود و بستن حسابها28
7-3-تعیین کنترلهای داخلی لازم در مراحل مختلف30
1-7-3-نحوه کنترل داخلی31
2-7-3-دریافتها31
8-3-خلاصه اهم رویه های حسابداری32
1-8-3-موجودی مواد و کالا32
9-3-نسبتهای مالی32
1-9-3-نسبتهای نقدینگی 33
2-9-3-نسبتهای سرمایه گذاری33
3-9-3-نسبتهای سودآوری33
10-3-عملکرد مالی شرکت35
1-10-3-سود و زیان35
2-10-3-ترازنامه35
4-فصل چهارم: انتقادات و پیشنهادات36
1-4-انتقادات و پیشنهادات 37