دانلود مقالات - سایت 2016

پروژه با رفرنس خارجی، مقاله با مرجع معتبر انگلیسی

دانلود مقالات - سایت 2016

پروژه با رفرنس خارجی، مقاله با مرجع معتبر انگلیسی

نوشابه های گازدار غیر الکلی

دسته: صنایع غذایی

فرمت فایل: doc

حجم فایل: 18618 کیلوبایت

تعداد صفحات فایل: 173

گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در کارخانه ارم نوش با عنوان نوشابه های گازدار غیر الکلی

تاریخچه نوشابه سازی در جهان

تاریخچه نوشابه سازی اساسا به زمانی بر می گردد که بشر علاوه بر مصرف اب آشامیدنی می توانست از افزودن موادی چون طعم دهنده ها و شیرین کننده ها به آب، شربت های متعددی را تهیه کند. گرچه تاریخ پیدایش آن به درستی روشن نیست ولی تصور می رود ابتدا در خاورمیانه به ویژه در نواحی جنوب ایران روشهایی برای تهیه آن موجود بوده است.

ایرانیها از 2500 سال پیش روشهایی برای حرارت دادن نیشکر و تهیه کارامل در خوزستان ابداع کرده بودند و با رقیق کردن آن شربتهایی درست می کردند که بیشتر مصارف درمانی داشت. شاید بتوان گفت که نیشکر سوخته جزء اولین نوشابه هایی باشد که حاوی کارامل و شکر است. بعدها که مصرف شیرین کننده ها متداول گشت ایرانیها طعم دهنده هایی نظیر به لیمو، آلبالو، زرشک، آلو، انجیر و بسیاری از عرقیات نظیر نعناع، آویشن، بهار نارنج و غیره را بطور طبیعی در نوشیدنی ها مصرف می نمودند. اما متاسفانه تکنیک استفاده از عرقیات و استخراج اسانس از آن که در حقیقت امولسیون طعم دهنده در آب است تا امروز در ایران پیشرفتی نکرده است.

تولید گاز کربنیک در ابتدا از طریق اسیدی کردن بی کربنات سدیم یا کربنات سدیم صورت می گرفت و نان نوشیاه های سودا که امروزه هنوز هم به آنها اطلاق می شود بهمین دلیل است. اگرچه دیگر تولید با این روش منسوخ شده است و تدریجا آب میوه ها و عصاره آنها به نوشابه ها برای معطر کردن اضافه شده است. استفاده از گاز کربنیک در آبهای معدنی و تلاش برای تهیه مصنوعی آن به قرن شانزده میلادی در اروپا بر می گردد که شروعی برای گسترش نوشابه سازی در دنیا محسوب می شود.با وجود آنکه آشامیدنی های حاوی گاز کربنیک مانند آب معدنی ها، آب چشمه ها قرن ها مورد استفاده بوده است ولی گسترش واقعی آن عملا از سال 1865 شروع شده است.

بعبارتی توسعه از زمانی آغاز شد که دانشمندان به کیفیت گازدار بودن آب های معدنی علاقه مند شدند و سعی کردند در این مورد تحقیقاتی انجام دهند. در ابتدای قرن هفدهم بخاری بصورت حباب از آبهای معدنی خارج می گردید که با نام جدید گاز یا هوای محبوس شناخته شد و در سال 1772 اولین مقاله توسط یک نفر انگلیسی بنام ژوزف پریستلی منتشر گردید که در آن چگونگی تزریق هوا را در آب متذکر گردیده بود. تهیه و تولید نوشابه های غیرالکلی گازدار بصورت بهداشتی و در بسته بندی مطمئن نخستین بار توسط جان پمبرتون در شهر آتلانیا در سال 1886 جامعه عمل پوشید نام محصول کوکاکولا و فروش آن 6 بطری در روز بود و اکنون پس از گذشت بیش از صد سال نوشابه ها در انواع مختلف و روزانه چند صد میلیون بطری در سراسر جهان عرضه می شود.

کلمات کلیدی:

نوشابه

نوشابه های گازدار

نوشابه های گازدار غیر الکلی

فهرست

فصل اول

1 - مقدمه

1 - 1 - مشخصات کارخانه 1

2 - 1 - هدف کارخانه 2

3 - 1 - نمودارهای سازمانی 4

4 - 1 - تاریخچه نوسان سازی در ایران 9

5 - 1 - تاریخچه نوشایه سازی در ایران 12

6 - 1 - تاریخچه شرکت تولیدی نوشابه ارم نوش 13

7 - 1 - ظرفیت تولید 17

8 - 1 - ویژگی های شرکت ارم نوش 17

2 - فوچارت تولید: 21

نمودارهای جریان تولید شرکت ارم نوش 22

3 - مراحل تولید:

1 - 3 - فرایند تولید نوشابه 23

2 - 3 - تهیه مواد اولیه و آب مورد نیاز 23

3 - 3- ساخت شربت نوشابه 23

جدول 1 - 3 - خواص و طرز تهیه شربت باریکس یا بومه های متفاوت 25

نمودار 1 - 3 - مراحل تهیه شربت نهایی و شربت اولیه (نوشابه) 28

4 - 3 اختلاط شربت، آب و گاز CO2 29

5 - 3 - سرد کردن و کربناسیون 31

6 - 3 - روشهای سرد کردن و کربناسیون 36

7 - 3 - روش ساخت شربت 36

8 - 3 - روش اختلاط پیوسته یا پری میکس 37

9 - 3 - سرد کردن 38

10 - 3 - اصول کربناسیون 39

11 - 3 - کارایی کربناسیون 41

12 - 3 - هوا در نوشابه های گازدار 41

13 - 3 - هواگیری 43

14 - 3 - پر کردن و بسته بندی 44

15 - 3 - طرح کارخانه نوشابه سازی 46

شکل 1 - 3 - نقشه کارخانه نوشابه سازی 48

شکل 2 - 3 - تاسیسات مربوط به مراحل اختلاط گازدهی و بطری کردن نوشابه

16 - 3 - طریقه ضدعفونی نمودن شربت خام 49

17 - 3 - طریقه ضدعفونی مخازن شربت و دستگاه اینترمیکس 49

18 - 3 - طریقه ضدعفونی کف سالن شربت خام 50

جدول 2 - 3 - ویژگی های نوشابه های گازدار 51

پلان موقعیت

پلان طبقه همکف ساختمان تولید

جدول 3 - 3 - خصوصیات ساختمانی کارخانه 52

شکل 3 - 3 -خط تولید

شکل 4 - 3 - خط تولید 57

جداول مربوط به ماشین ها و شرح کار آنها 58

نمودار 2 - 3 - فرایند مربوط به خط تولید نوشابه های گازدار 59

نمودار 3 - 3 - دیاگرام یک کارخانه نوشابه سازی 60

فصل دوم: ترکیبات اصلی نوشابه های گازدار 61

اجزاء تشکیل دهنده ساخت نوشابه های گازدار 61

آب 61

شیرین کننده ها 63

رنگ ها 64

اسیدها 64

طعم دهنده ها 66

دی اکسید کربن 68

آنتی اکسیدان ها 69

امولسیفایرها (امولسیون کننده ها) 70

1. اسید بنزوئیک 71

2. پارابن ها 72

3. اسید سوربیک 72

4. دی اکسید گوگرد 73

آزمایشات کنترل کیفیت 74

جداول مربوط به آزمون های فیزیکی، شیمیایی و میکروبیولوژی 75

آزمایش شماره 1 (اندازه گیری یون سولفات (SO4-2) ) 93

آزمایش شماره 2 (اندازه گیری یون کلرید (CL-) ) 96

آزمایش شماره 3 (اندازه گیری سختی آب) 97

آزمایش شماره 4 (اندازه گیری سختی کلسیم آب) 99

آزمایش شماره 5 (اندازه گیری قلیائیت آب) 101

آزمایش شماره 6 (اندازه گیری اکسیژن محلول در آب Dissolved oxygen) 103

آزمایش شماره 7 (اندازه گیری فسفر در آب به روش رنگ سنجی) 104

آزمایش شماره 8 (اندازه گیری نیتروژن به روش کجدال) 106

آزمایش شماره 9 (اندازه گیری PH آب با استفاده از محلول های بافر) 108

آزمایش شماره 10 (اندازه گیری اندیس اشباعیت آب Saturation index) 110

آزمایش شماره 11 (اندازه گیری آب به روش پلاتین - کبالت) 111

جدول ترکیب تقریبی انواع نوشابه ها 114

جدول تکرار آزمایشات کنترل نوشابه های نرم در واحد تولیدی 115

نمودار مراحل مختلف تصفیه آب مصرفی در نوشابه سازی 116

جدول فهرست لوازم آزمایشگاهی 117

جدول خلاصه آزمایشات حسی مورد استفاده در کنترل زمره نوشابه ها 119

آزمایشات فیزیک و شیمیایی و میکروبی آب و نوشابه 120

جدول 123

آزمایشات شربت و عصاره 123

فساد میکروبی نوشابه های گازدار 125

شکل - مثلث فاکتورهای ثبات میکروبی در نوشابه های گازدار 128

مشکلات میکروبیولوژیکی نوشابه های گازدار 129

منابع میکروارگانیسم ها در نوشابه های گازدار 129

اثر تیمار حرارتی 130

میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه ها 131

باکتریهای اسید استیک (استوباکتریاسه) 131

باکتریهای اسید لاکتیک 131

کپک ها 132

مخمرها 132

نمودار مراحل رشد مخمرها در نوشابه های گوارا 133

سایر باکتری ها 133

آزمایش های میکروبی اختصاصی نوشابه های گازدار 134

فلور میکروبی طبیعی در فرآورده های فاسد 135

روش های میکروبیولوژیکی 137

روش های کشت 138

جدول محیط های کشت مناسب برای آزمایش میکروبی نوشابه ها 139

روش های میکروسکوپی 139

روش های توصیه شده 139

الف - روش نمونه برداری 139

ب - روش شمارش میکروبی هوازی 139

ج - تفسیر نتایج 140

کنترل کیفیت نوشابه های گازدار 140

آماده کردن نمونه 141

وزن مخصوص 142

عصاره خشک (مواد جامد) 142

بریکس 143

خاکستر 143

اسیدیته کل 143

PH 144

قند قبل از هیدرولیز 144

قند بعد از هیدرولیز 145

گاز کربنیک 145

کافئین 146

اسید فسفریک 146

کینین 146

اسید بنزوئیک (بنزوات) 146

اسید سیتریک ( سیترات) 147

آزمایش سنجش سود کاستیک دستگاه بطری شور 148

تهیه اسید 50/1 148

آزمایش سنجش قلیائیت آب مصرفی کارخانه 148

شناسایی مقدار و اندازه گیری کلر در آب 149

سنجش و شناسایی آب مصرفی 149

آزمایشات مقدار رسوب آب 150

آزمایشات میکروبیولوژیکی 150

تست های تشخیص کدورت ثانویه 150

انبارداری 153

بازاریابی 154

فصل سوم:

امور جاری در دست اقدام در کارخانه 156

مزایا و محاسن کارخانه ارم نوش 156

فصل چهارم 158

نتیجه گیری 158

منابع 160

قیمت فایل فقط 29,000 تومان برچسب ها :

  • گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در کارخانه ارم نوش با عنوان نوشابه های گازدار غیر الکلی
  • نوشابه
  • نوشابه های گازدار
  • نوشابه های گازدار غیر الکلی
  • دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی در کارخانه ارم نوش با عنوان نوشابه های گازدار غیر الکلی
  • گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی
  • کارآموزی رشته صنایع غذایی در کارخانه ارم نوش با عنوان نوشابه های گازدار غیر الکلی
  • دانلود گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی
  • دانلود گزارش کارآموزی
  • گزارش کارآموزی
  • ه

خرید فایل

http://link.fileina.com/product-30385-نوشابه-های-گازدار-غیر-الکلی.aspx'>خرید فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.