دانلود مقالات - سایت 2016

پروژه با رفرنس خارجی، مقاله با مرجع معتبر انگلیسی

دانلود مقالات - سایت 2016

پروژه با رفرنس خارجی، مقاله با مرجع معتبر انگلیسی

تحقیق شکر و جایگزینهای آن

شربت‌ ذرت‌ حاوی فروکتوز بالا (HFCS) این‌ شربت‌ که‌ در انگلستان‌ ایزو فروکتوز و در کانادا گلوکز / فروکتوز نامیده‌ میشودشامل‌ هر گروه‌ از شربت‌های ذرت‌ میشود که‌ پردازش‌ آنزیمی روی آنها صورت‌ گرفته‌است‌ تا گلوکز آن‌ به‌ فروکتوز تبدیل‌ شود و سپس‌ با شربت‌ ذرت‌ خالص‌ ترکیب‌ شده‌ است‌تا شیرینی مطب

دسته بندی: عمومی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 352 مشاهده

فرمت فایل دانلودی: rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 60

حجم فایل: 41 کیلوبایت

شربت‌ ذرت‌ حاوی فروکتوز بالا (HFCS)

این‌ شربت‌ که‌ در انگلستان‌ ایزو فروکتوز و در کانادا گلوکز / فروکتوز نامیده‌ میشودشامل‌ هر گروه‌ از شربت‌های ذرت‌ میشود که‌ پردازش‌ آنزیمی روی آنها صورت‌ گرفته‌است‌ تا گلوکز آن‌ به‌ فروکتوز تبدیل‌ شود و سپس‌ با شربت‌ ذرت‌ خالص‌ ترکیب‌ شده‌ است‌تا شیرینی مطبوعی را ایجاد کند. در ایالات‌ متحده، HFCS ماده‌ای است‌ که‌ عموماً به‌ جایشرک مورد استفاده‌ واقع‌ میشود و در بیشتر غذاها و نوشیدنیهای پردازش‌ شده‌ وجوددارد از جمله‌ نوشیدنیهای غیرالکلی، ماست، نان‌ صنعتی، کلوچه‌ها، پوشش‌ سالاد وسوپ‌ گوجه‌ فرنگی.

متداول‌ترین‌ انواع‌ این‌ شربت‌ عبارتنداز: HFCS55 (که‌ بیشتر در نوشیدنیهای غیر الکلی وجوددارد)، تقریباً 55% فروکتوز و 45% گلوکز دارد؛ و HFCS42 (که‌ در بسیاری از غذاها و غذاهایپخته‌ شده‌ وجود دارد)، تقریباً 90% فروکتوز 10% گلوکز دارد و در مقادیر کم‌ در مواردخاص‌ کاربرد دارد اما بیشتر برای ترکیب‌ با HFCS42 استفاده‌ میشود تا HFCS55 را تولید کند.

روندی که‌ توسط‌ آن‌ HFCS تولید میشود اولین‌ بار توسط‌ ریچارد اووف‌ و ارل‌ پی کوی درسال‌ 1957 اختراع‌ شد. روند تولید صنعتی آن‌ توسط‌ دکتر تاکاساکی در آژانس‌ بین‌المللیفناوری و علوم‌ صنعتی وزارت‌ تجارت‌ بین‌المللی و صنعت‌ ژاپن‌ در سال‌های 1970-1965اصلاح‌ شد. HFCS به‌ سرعت‌ در بسیاری از غذاها و نوشیدنیهای غیر الکلی بین‌ سال‌های1975 تا 1985 در ایالات‌ متحده‌ به‌ کار برده‌ شد.

شیرینی 55 HFCS قابل‌ مقایسه‌ با قند (ساکاروز)، یک دی ساکارید از فروکتوز و گلوکز است‌.این‌ ویژگی باعث‌ مفید بود آن‌ جهت‌ تولیدکنندگان‌ مواد غذایی میشود تا آن‌ را جایگزین‌ساکاروز در نوشیدنیهای غیرالکلی و غذاهای پردازش‌ شده‌ کنند. HFCS90 شیرین‌تر ازساکارروز است‌؛ HFCS42 شیرینی کمتری نسبت‌ به‌ ساکاروز دارد.

استفاده‌ از آن‌ به‌ جای شکر:

از زمان‌ عرضه‌ این‌ شربت، HFCS جای گزین‌ شکر در بسیاری از غذاهای پردازش‌ شده‌ درآمریکا شده‌ است‌. مهم‌ترین‌ دلایل‌ آن‌ عبارتنداز: HFCS تا حدی در آمریکا ارزان‌تر است‌ که‌درنتیجه‌ شامل‌ بوده‌ هر دوی ذرت‌ و شکر در آن‌ است‌. از اواسط‌ دهه 90 میلادی دولت‌فدرال‌ آمریکا به‌ پرورش‌ دهندگان‌ ذرت‌ تا 40 میلیون‌ دلار سوبسید دارد.

HFCS راحت‌تر قابل‌ ترکیب‌ کردن‌ و حمل‌ ونقل‌ است‌ زیرا یک مایع‌ است‌.

مقایسه‌ آن‌ با شرکت‌ نیشکر و چغندر قند: شکر نیشکر و چغندر قند هر دو نسبتاً ساکاروزخالص‌ هستند. اگرچه‌ گلوکز و فروکتوز که‌ دو جزء HFCS هستند، مونهوساکارید هستند، اماساکاروز یک دی ساکارید است‌ که‌ از گلوکز و فروکتوز تشکیل‌ شده‌ که‌ با هم‌ با پیوندینسبتاً ضعیف‌ ترکیب‌ گلیکوسیدیک را تشکیل‌ میدهند. نیک مولکول‌ ساکاروز (با فرمول‌شیمیایی C12H22011 میتواند به‌ یک مولکول‌ گلوکز به‌ علاوه‌ یک مولکول‌ فروکتوز در محیط‌اسیدی نسبتاً ضعیف‌ شکسته‌ شود. ساکاروز در مدت‌ هضم‌ به‌ فروکتوز و گلوکز از طریق‌آنزیم‌ سوکراز شکسته‌ میشود که‌ بدین‌ ترتیب‌ بدن‌ میزان‌ شکست‌ ساکاروز را مرتب‌میکند. بدون‌ این‌ مکانیسم‌ تنظیم، بدن‌ کنترل‌ کمتری بر میزان‌ جذب‌ شکر در جریان‌ خون‌دارد.

  • تحقیق کشاورزی و زراعت
  • کشاورزی و زراعت
  • کار تحقیقی کشاورزی و زراعت
  • شکر
  • جایگزینهای آن
  • شکر و جایگزینهای آنتحقیق
  • شکر
  • جایگزینهای
  • آن

خرید فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.