دسته: مهندسی عمران
فرمت فایل: pdf
حجم فایل: 394 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 8
ﺑﺮرﺳﯽ رﻓﺘﺎر ﻟﺮزه ای رﯾﺰﺷﻤﻊ ﻫﺎ
خلاصه
ریزشمع ها، شمعهای حفاری و تزریق شده با قطر کوچک هستند که جهت تقویت پی ها بکار می روند. مشاهدات تجربی نشان داده است که ریزشمع ها تحت بارگذاری دینامیکی بدلیل انعطاف پذیری بالای خود بسیار خوب رفتار میکنند. مشاهدات زلزله 1995 کوبه عملکرد خوب شمع های اصطکاکی را تحت بار دینامیکی نشان داده است. این مقاله بر مدل سازی اجزای محدود ریزشمع منفرد و گروه ریزشم عها تحت بارگذاری دینامیکی متمرکز م یشود. مطالعه پارامتری در شرایط مختلف و با متغیرهای مختلف صورت گرفته است. نتایج نشان می دهد که شیب دار بودن ریزشم عها باعث سختی جانبی بیشتر و در نتیجه باعث جابجایی و شتاب کمتر در سر ریزشمع در مقایسه با ریزشم عهای قائم می شود.شیب ریزشمع ها تأثیری بر میزان کرنش ها در خاک ندارد.
کلمات کلیدی:
رفتار ریزشمع
مدلسازی
روش اجزای محدود
بارگذاری دینامیکی
1. مقدمه
ریزشمع ها، شمع های حفاری شده و تزریق شده با قطر کوچک هستند که جهت تقویت و مقاوم سازی پی ها بکار می روند. ریزشمع ها غالباً مسلح بوده و 300 هستند. در اغلب موارد، ریزشمع ها بصورت اصطکاکی رفتار می کنند. مزایای استفاده از ریزشمع عبارتند از: mm معمولاً دارای قطرهایی کمتر از 3 متر) و در انواع خاک ها، 3) کمترین مزاحمت در / 1) انعطاف پذیری بالای آنها در حین زلزله، 2) قابلیت اجرا در محیطهای سربسته
4) ارتفاع کمتر از ( مدت زمان ساخت بدلیل قطر کم حفاری ها، 4) امکان استفاده از ماشی نهای حفاری روتاری، 5) امکان اجرا در زوایای مختلف (ریزشمع های مایل)، 6 توانایی مقاومت بار محوری و بار جانبی را دارند.
با وجود اینکه استفاده ریزشم عها افزایش یافته است، لیکن رفتار لرز های ریزشمع تکی و گروهی بطور کامل مشخص نشده است که بدلیل محدودیت تعداد آزمایشات با مقیاس واقعی و نیز مد لهای آزمایشگاهی و همچنین محدودیت ها در مطالعات مدل عددی ریزشمع است.
روش اجزای ابزاری عددی جهت درک رفتار لرزه ای ریزشمع ها فراهم می کند و می تواند بعنوان ابزاری جهت مطالعه پارامتریک پارامترهای مؤثر (FEM) محدود در رفتار لرز های ریزشم عها مورد استفاده قرار گیرد.
فهرست مطالب
خلاصه 1
کلمات کلیدی1
مقذمه 2
ﻣﺪل ﺷﺒﯿﻪ ﻫﺎی آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ و ﺳﺎزی 3
ﺳﺎﻧﺘﺮﯾﻔﻮژ 4
ﻣﻄﺎﻟﻌﻪﭘﺎراﻣﺘﺮی 5
انتقال بار محوری 6
نتیجه گیری 7
منابع 8
قیمت فایل فقط 10,500 تومان برچسب ها :