دانلود تحقیق در مورد تکنولوژی MPLS، در قالب doc و در 233 صفحه، قابل ویرایش، شامل چکیده، مقدمه، MPLS چیست؟، سیر تکامل شبکه های نوری، اساس معماری MPLS، شبکه نوری مبتنی بر OXC، ارزش شبکه های جدید زیردریایی، بررسی MPLS
دسته بندی: مهندسی » مهندسی کامپیوتر
تعداد مشاهده: 549 مشاهده
فرمت فایل دانلودی: rar
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 233
حجم فایل: 1,695 کیلوبایت
دانلود تحقیق در مورد تکنولوژی MPLS،
در قالب doc و در 233 صفحه، قابل ویرایش، شامل:
چکیده
مقدمه
MPLS چیست؟
سیر تکامل شبکه های نوری
اساس معماری MPLS
شبکه نوری مبتنی بر OXC
ارزش شبکه های جدید زیر دریایی
بررسی MPLS و مسیریاب های نوری
در تجزیه و تحلیل عمیق از ایده های MPLS، مکانیسم ها و اصول
برچسب ایده
دیدگاه های موجود در مورد MPLS
اهداف طراحی MPLS توسط طراحان
مزایای MPLS
معماری MPLS- بلوک های ساختمان
ترکیب اترنت شهری با MPLS- گزینه ایدهآل ارائه خدمات تجاری در شب
غلبه بر مشکل توسعه
کنترل کیفیت، رمز موفقیت
مدیریت و نظارت بر عملکرد
VPN MPLS چیست؟
مفاهیم پایه ای MPLS
تعریف MPLS
دلایل استفاده از MPLS
ورود به شبکه های MPLS
ادغام مفاهیم ATM و VPN
مفاهیم مهندسی ترافیک و ارتباط آن با MPLS
مهندسی ترافیک
پروتکل توزیع برچسب
نتیجه گیری
چکیده تحقیق:
با افزایش و رشد محبوبیت شبکه جهانی وب، اینترنت با رشد بی رویه کاربران مواجه شده است. کاربران انواع داده های مختلفی را به شبکه می فرستند که هر یک، نیاز به سرویس های مختلفی دارد.
جهت انتقال داده ها در شبکه های کنونی، به طور گسترده از شبکه های مبتنی بر IP استفاده می شود. عیب استفاده از این شبکه ها این است که سرویس دهی به در خواست ها در آن ها، بر اساس طبقه بندی داده ها صورت نمی گیرد. از طرف دیگر، تکنولوژی های سوییچینگ نظیر ATM و Frame Relay این مزیت را دارند که کیفیت سرویس تضمین شده را همراه با یک تکنولوژی ارسال سریع تر داده، فراهم می کنند.
به منظور استفاده از مزایای هر دو تکنولوژی و نیز پرهیز از استفاده مجدد از عیوب آن ها از MPLS بهره می گیریم. MPLS یک تکنولوژی جدید است که توسط IETF برای بهبود شبکه های IP، از طریق ادغام تکنولوژی های سوییچینگ و IP، توسعه یافته است.
در این تحقیق، اصول کلی مهندسی ترافیک و ارتباط آن با MPLS بررسی شده و سپس طریقه عملکرد شبکه MPLS و پروتکل های مورد استفاده در آن توضیح داده شده است. در ادامه، ارتباط بین مدیریت ازدحام در شبکه و MPLS مورد بررسی قرار گرفته و سپس الگوریتمی به منظور کاهش ازدحام در شبکه ارائه شده است. در پایان، نیز به بررسی مشکلات موجود در MPLS پرداخته و راه حل هایی نیز برای آن ها ارائه شده است.