دانلود مقالات - سایت 2016

پروژه با رفرنس خارجی، مقاله با مرجع معتبر انگلیسی

دانلود مقالات - سایت 2016

پروژه با رفرنس خارجی، مقاله با مرجع معتبر انگلیسی

دانلود طرح توجیهی تولید بستنی رژیمی

قیمت: 45000 ریال

موضوع:

دانلود طرح توجیهی تولید بستنی رژیمی

فرمت فایل: PDF (قابل ویرایش با نرم افزار)

مقدمه:

مطالعات امکان سنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرح های سرمایه گذاری اقتصادی

انجام می گیرد. در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار

گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیم گیری سرمای ه گذ اران مورد استفاده قرار

می گیرد.

گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی مقدما تی تولید بستنی رژ یمی می باشد. این مطالعات در قالب

متدولوژی مطالعات امکان سنجی تهیه گردیده است و مطابق متدولوژی فوق، ابتدا محصول مورد مطالعه

به طور دقیق معرفی شده و سپس بررس ی های لازم روی با زار آن صورت خواهد گرفت و در ادامه

مطالعات فنی در خصوص چگونگی تولید و امکانات سخت و نرم افزاری مورد نیاز نیز شناسایی شده و در

نهایت ظرفیت های اقتصادی و حجم سرمایه گذاری مورد نیاز برای اجرای طرح برآورد و ارائه خواهد

شد تا با استفاده از آن سرمایه گذران و علا قه مندان محترم بتوانند کلیه اطلاعات مورد نیاز را کسب و

در جهت انجام سرمایه گذاری اقتصادی با دید باز و مسیر شفاف اقدام نمایند. امید است این مطالعات

کمکی هرچند کوچک در راستای توسعه صنعتی کشورمان بعمل بیاورد.

فهرست مطالب:

بخش اول: معرفی محصول

-1 نام و کد محصولات

-1-2 شماره تعرفه گمرکی

-1-3 شرایط واردات محصول

-1-4 بررسی و ارائه استانداردهای موجود در محصول (ملی یا بین المللی)

-1-5 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

-1-6 معرفی موارد مصرف و کاربرد

-1-7 بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

-1-8 اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز

-1-9 کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول

-1-10 شرایط صادرات

بخش دوم: بررسی وضعیت عرضه و تقاضا

-2-1 بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون

-2-2 بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا

-2-3 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنام ه سوم تا سال 1385

-2-4 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه توسعه سوم تاکنون

-2-5 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه توسعه سوم تا سال 1385

-2-6 بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه توسعه چهارم

بخش سوم: مطالعات فنی و تکنولوژیکی

-3-1 بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور

-3-2 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرایند تولید محصول

-3-3 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی به همراه برآورد حجم سرمایه ثابت

-3-4 برآورد مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و منابع تامین آن

-3-5 پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

-3-6 وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال

-3-7 بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی

-3-8 وضعیت حمای تهای اقتصادی و بازرگانی

-3-9 تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید

خرید فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.