دانلود مقالات - سایت 2016

پروژه با رفرنس خارجی، مقاله با مرجع معتبر انگلیسی

دانلود مقالات - سایت 2016

پروژه با رفرنس خارجی، مقاله با مرجع معتبر انگلیسی

دانلود طرح توجیهی تولید ماء الشعیر

قیمت: 79000 ریال

دانلود طرح توجیهی تولید ماء الشعیر

مقدمه: 1

معرفی محصول 2

الف- جو 2

ب- مالت 3

ب- 1-انواع مالت: 4

ب- 2- ترکیب شیمیایی و ارزشتغذیه ای مالت 4

ب- 3-موارد استفاده مالت 5

ج- عصاره مالت 6

د- ماء الشعیر 7

د- 1-خواص ماءالشعیر 8

8 (-1-1 نام و کد محصول (آیسیک 3

-2-1 شماره تعرفه گمرکی 8

-3-1 شرایط واردات 9

-4-1 بررسی و ارائه استاندارد (ملی یا بین المللی) 10:

1-4-1 استاندارد و و یژگی های عصاره مالت 10

-2-4-1 استاندارد و ویژگی های ماءالشعیر 10

-3-4-1 ویژگیهای ظاهری ماءالشعیر: 11

-4-4-1 ویژگیهای شیمیایی و میکروبیولوژی ماءالشعیر: 13

-5-4-1 نحوه بسته بندی: 14

-5-1 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمتتولید داخلی و جهانی محصول 15

-1-5-1 قیمت محصول در 5 سال گذشته 15

-6-1 توضیح موارد مصرف و کاربرد 16

-7-1 بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن برمصرف محصول 17

-8-1 اهمیتاستراتژیکی کالا در دنیای امروزتولید 18

-9-1 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول (حتی الامکان سهم 18

-10-1 شرایط صادرات 19

-2 وضعیت عرضه و تقاضا 19

-1-2 بررسی ظرفیتبهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون و محل واحد ها و 19

تعداد انها و سطح تکنولوژی واحدهای موجود، ظرفیت اسمی، عملی، علل عدم بهره برداری

کامل از ظرفیتها، نام کشورها و شرکتهای سازنده ماشین الات مورد استفاده در تولید

محصول

-1-1-2 سابقه عرضه کالا 19

-2-1-2 شرحی بر وضعیتتولید کنندگان داخلی محصول 20

-2-2 بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا (از نظر تعداد،

ظرفیت، محل اجرا، میزان پیشرفت فیزیکی و سطح تکنولوژی آنها و سرمایه گذاریهای انجام

شده اعم از ارزی و ریالی و مابقی مورد نیاز)

22

-2-3 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85 (چقدر از کجا) 23

-1-2-3 شرحی بر وضعیت گذشته و فعلی واردات محصول 23

-2-2-3 واردات عصاره مالت 24

-3-2-3 بررسی اجمالی رقبا و دور نمای پوششتقاضا در سالهای آتی 25

-4-2 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه 29

-1-4-2 مصرف ماءالشعیر 31

-2-4-2 مصرف عصاره مالت 31

-5-2 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85 و امکان توسعه

آن (چقدر به کجا)

-1-5-2 شرحی بر وضعیت گذشته صادرات محصولات 34

-2-5-2 صادرات، بررسی سوابق و عوامل اصلی مؤثر در آن 34

-3-5-2 شرحی بر صادرات عصاره مالت 35

-4-5-2 محدودیتهای دولت جهت صادرات 35

-2-6 بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم 35

1-6-2 نیاز به ماءالشعیر 40

-2-6-2 نیاز به محصول عصاره مالت 41

-3 بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر

کشورها

1-3 - روشتولید در ایران و اروپا: 42

-1-1-3 روشمعمول در ایران

-2-1-3 روشمعمول در اروپا

44 (Malting) -2-3 پروسه تولید مالت

53 (Brew house &Filling) -3-3 فرآیند تولید عصاره مالت، ماءالشعیر و واحد پرکنی

-1-3-3 عصاره مالت: 54

57 O. P. C -4-3 نمودارهای

-4 تعیین نقاط قوت و ضعفتکنولوژیهای مرسوم در فرایند تولید محصول 58

-1-4 مزایای متدولوژی تولید منتخبو دلایل انتخاب آن: 58

-2-4 چگونگی انتقال تکنولوژی 61

-3-4 مسائل زیستمحیطی مرتبط با تکنولوژی منتخب 61

-4-4 ضایعات تولیدی تکنولوژی منتخب 62

-5 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت به

تفکیک ریالی و ارزی

-1-5 تعیین ظرفیتاقتصادی 64

-2-5 محاسبه تعداد ماشین آلات مورد نیاز 65

-1-2-5 تعداد ماشین آلات مورد نیاز بخشمالت سازی 65

-2-2-5 تعداد ماشین آلات مورد نیاز بخشتولید عصاره مالتو ماءالشعیر 67

-3-5 انتخاب فروشنده یا سازنده ماشین آلات 70

-1-3-5 معرفی شرکتهای برتر در صنعت ماءالشعیرسازی 70

-4-5 سایر نیازمندیها 71

-5-5 فضاها و ساختمانها 73

-1-5-5 فضای مورد نیاز بخشاداری کارخانه 73

-2-5-5 محاسبه فضای مورد نیاز تولیدی 73

-3-5-5 فضای مورد نیاز غیر مستقیم تولید 75

-4-5-5 فضای مورد نیاز نهارخوری و آشپزخانه 75

-5-5-5 فضای مورد نیاز سرویسبهداشتی 76

-6-5-5 فضای مورد نیاز انبار مواد اولیه 76

-7-5-5 فضای مورد نیاز انبار محصول 76

-8-5-5 خلاصه وضعیتفضاهای مورد نیاز 76

-6 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تأمین آن 77

-1-6 مشخصات فنی مواد اولیه و میزان مصرف 77

-2-6 میزان مواد اولیه (اصلی، کمکی و بسته بندی) مورد نیاز طرح 77

-1-2-6 میزان مواد اولیه مورد نیاز جهتتولید محصولات طرح 78

-2-2-6 میزان مواد مصرفی کمکی و بسته بندی 79

-7 پیشنهاد منطقه مناسببرای اجرای طرح 80

-8 وضعیتتأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال 81

-1-8 چارت سازمانی دوران بهره برداری 84

-9 بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و… 84

-1-9 برق 85

-2-9 آب مصرفی 85

-3-9 تأسیسات برق اضطراری 88

-4-9 سیستم تصفیه آب 88

-5-9 سیستم تصفیه فاضلاب 88

-6-9 سوختمصرفی (گاز و گازوئیل) 90

-7-9 سیستم هوای فشرده 91

-8-9 سیستم بخار مصرفی 91

-9-9 سیستم گرمایش 92

-10-9 سیستم سرمایش 93

-11-9 تجهیزات اطفاء حریق 93

-10 وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی 94

11 - تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید 95

خرید فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.