دسته: سایر
فرمت فایل: pdf
حجم فایل: 416 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 15
دانلود مقاله کارشناسی ارشد رشته مدیریت
راهکارهای افزایش مشارکت مردم در بازار سرمایه کشور
(مطالعه موردی:بورس اوراق بهادار منطقه ای شهرستان یزد)
چکیده :
امروزه، مشکل اصلی توسعه اقتصادی کشور کمبود سرمایه است . سرمایه گذاری باعث افزایش ظرفیت های تولید ، افزایش اشتغال، درآمدسرانه وشکوفایی بخش های مختلف اقتصادی کشور می گردد.پس انداز به عنوان منبع اصلی سرمایه در بورس اوراق بهادار، نقش بسیار مهم ومؤثری را در تحقق اهداف این سازمان ایفاء می نماید،یکی از منابع عرضه پس انداز به بورس اوراق بهادار، خانوارها و اشخاص حقیقی می باشند که بخش عظیمی از بازار بورس را از آنخود کرده اند،از این رو تحلیل رفتار سرمایه گذاران در ادبیات مالی مدت هاست بر اساس نظریات کلاسیک (نظریه مطلوبیت اقتصادی و1947 ) توسعه داده شده ) نظریه رقابت 1) تفسیر می شود.
بر اساس اصول بنیادین نظریه مطلوبیت که توسط نویمان و مورگنسترن 2 تصمیمات یک سرمایه گذار کاملا عقلانی و منطقی خواهد بود و سرمایه گذار ریسک گریز و همواره در صدد حداکثر نمودن ثروت خودمی باشد. لذا شناخت وضعیت عوامل مؤثری که باعث ایجاد انگیزه برای خانوارها ،اشخاص حقیقی و حقوقی جهت سرمایه گذاری دربورس اوراق بهادارمی گردد، می تواند اقدامی زیر بنایی در راستای تحقق فلسفه اصلی ایجاد بورس در ایران باشد. هدف اصلی از نگارش پژوهش حاضر، بررسی راهکارهایی در جهت ترغیب افراد به سرمایه گذاری در بورس اوراق بهادار و بهصورت مطالعه موردی در بورس منطقه ای شهرستان یزد می باشد .
هدف مذکور بوسیله 6 فرضیه اصلی و 18 فرضیه فرعی درخصوص تاثیر گذاری ابعاد گوناگون محیطی بر سرمایه گذاری افراد در بورس اوراق بهادار می باشد .این تحقیق از نوع توصیفی پیمایشی از شاخه میدانی است و روش گردآوری مباحث نظری آن کتابخانه ای بوده و داده های آن بهصورت نمونه گیری از جامعه بزرگتر بوسیله پرسشنامه بدست می آید .در این پژوهش از آزمون همبستگی پیرسون جهت میزان رابطه بین متغییر های تحقیق و مدل رگرسیون و همچنین از آزمون کولموگروف اسمیرنوف جهت اطمینان از نرمال بودن مقادیر خطای منحنیرگرسیون استفاده می گردد.نتایج آزمون فرضیات تحقیق نشان داد که کلیه فرضیات پژوهش بجز فرضیه معنی داری رابطه بین نیاز های سرمایه گذار و امکاندسترسی مورد پذیرش در سطح معنی داری 0.01 قرار گرفته است .
همچنین آزمون رگرسیون بیانگر خطی بودن مدل های پیش بینی ترغیب افراد به سرمایه گذاری ، نیاز ها و انتظارات سرمایه گذاران بوده است که در ادامه پژوهش به تشریح آن ها پرداخته خواهد شد. لازم به ذکر است برونداد حاصل از این پژوهش مورد استفاده مدیریت سازمان بورس اوراق بهادار ایران، مدیریت سازمان بورس اوراقبهادار منطقه ای یزد ، سیاستگذاران بخش بازار سرمایه و بورس اوراق بهادار و کلیه عوامل درگیرد در امر گسترش، توسعه و پویایی بورس اوراق بهادار ایران قرار می گیرد.
کلیدواژهها:
سرمایه گذاری
بورس اوراق بهادار
بورس اوراق بهادار منطقه ای
مشارکت مردم در بازار سرمایه کشور
قیمت فایل فقط 12,000 تومان برچسب ها :