دانلود مقالات - سایت 2016

پروژه با رفرنس خارجی، مقاله با مرجع معتبر انگلیسی

دانلود مقالات - سایت 2016

پروژه با رفرنس خارجی، مقاله با مرجع معتبر انگلیسی

تحقیق گزارش نهایی عملیات اکتشافی معدن کرومیت

دانلود تحقیق در مورد گزارش نهایی عملیات اکتشافی معدن کرومیت، در قالب word و در 25 صفحه، قابل ویرایش. بخشی از متن تحقیق: کرومیـــت تـــنها محصول فاز کروم و محصولات کروم دار شیمیـــایی است به همین دلـیـل کرومیت و کروم به یک معنی

دسته بندی: مهندسی » مهندسی معدن

تعداد مشاهده: 112 مشاهده

فرمت فایل دانلودی: DOC

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 25

حجم فایل: 297 کیلوبایت

دانلود تحقیق در مورد گزارش نهایی عملیات اکتشافی معدن کرومیت،

در قالب word و در 25 صفحه، قابل ویرایش.

بخشی از متن تحقیق:

کرومیـــت تـــنها محصول فاز کروم و محصولات کروم دار شیمیـــایی است به همین دلـیـل کرومیت و کروم به یک معنی میباشند.

استفاده می شوند. “fecr2o4 یاfeo9cr2o3” کانــی کروزرمیت عضو گروه اسپنل ها بافرمول این فـلـزدرترکیب پوستهء جامد زمین منحصرأ در سنگهای آذرین قلیایی مربو به مرحله آغاز تبلو ماگما وسـرپـانـتـیـن هـای حـاصل ازتـغـیـیـرآنها ظاهرمیشود.دراین سنگها، کروم معمولأ باآهن (دو و سه ظرفیتی)، نیکل، منیزیم وکبالت همراه است، سیلکیتهای قلیایی مانند اولیوین، اوژیت هورنبلند نیزممکن است در ترکیب کروم وجود داشته باشد.

تـقـسـیـم بـنـدی کرومیت ها بـراسـاس مـوارد مصرف به چهاردسته: کرومیت با درجه متالوژی، شیمیایی، نـسوزومـاسـه ریخته گری تـقـسـیــم بـیــش از 3/1fe/cr وcr2o3

استفاده مــی شود، بـرای مـتالـوژی کرومـیتهای بابیش از46 درصدحـد قـابل استـخراج کرومـیـت درحال حاضرحدود 38درصدcr2o3 است نوع کانسنگ کرومیت از لحاظ مقدارcr2o3 آن به درجات زیر تقسیم می کنند.

الف - کرومیت درجه 1 که مقدارcr2o3 بیشتر از 48 درصد باشد.

ب - کرومیت درجه دو با مقدارcr2o3 بین 42 تا 48 درصد می باشد.

ج - کرومیت درجه 3 که مقدارcr2o3 کمتر از 42 درصد می باشد.

کانی کرومیت دارای ساخت اتومورف (دانه ریز) و قسمتی گزنومرف دیده می شود و بـافـت آن در 3 نـوع لک دار، پـوسـت پلنگی و کوکاددیده می شود.و رنگ خاکستری آن قهوای و جرم مخصوص آن 3/8 تا 4/8 وسختی آن 5 تا 5/5 می باشد.

کروم فلزی است شفاف و به رنگ آبی روشن که از لحاظ جلای فلزی مشابه پلاتین می باشد، این فلزدر تماس با هوا به روی آن قشر اکسیدی بسیار نازک، متراکم و چسبیده و محافظی ایجاد میگردد که بقیه فلزرا از اکسید شدن و خوردگی حفظ می نماید.

این فـلزدر خالصترین حالـت خـود (بـیـش از 9/99% cr) بـه مـقـدار محدود از طریق روش های ویژه وتبخیر در خلا تولید می شود و به دلیل کاربرد وسیع آن در صنایع، به عنوان فلز استراتژیک مطرح می باشد.

این فـلز به واسطه ویژگیهای فیزیکی خاص، موارد استفاده وسیعی در صنایع متالوژیکی، شیمیایی ودیرگدازها (نسوزها) یافته است وهمچنین در آلیـاژهای آهـنـی وغیرآهنی به منظورایجاد سختی و مقاومت درمقابل اکسایش و خوردگی به کار برده میشود.

نقطه ذوب آن حدود 1600تا1700 می باشد که البته به هنگام مخلوط شدن باچسب های ویژه جهت تولیدمواد نسوزاین نقطه ذوب کاهش می یابد، مقاومت حرارتی کانه کروم به مـشـخصه هــا ومـجـمـوع سـیـلـیکاتــهـای موجود در کانه بستگی دارد.چون ماده اصلی

موردکاوش دراین مهم کروم ((cr می بـاشــد، لذا به طورخلاصه به ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی آن نیز اشاره خواهد شد.

خصوصیات فیزیکی کانسنگ کرومیت در نوع کاربرد آن نیز موثر است، به عنوان مثال صنایع متالوژیکی نـوع کلـوخه ای کانی را نسبت به کنسانتره آن ترجیح می دهند، نوع ترد و خرد شونده آنرا درصنایع شیمیایی ترجیح می دهند.

از نظر شکل ظاهری کانسنگ کرومیت را به سه گروه تقسیم می کنند:

A: سخت یا کلوخه

B: نرم یا میز

C: خاک یا نرمه

بعضی از کرومیت ها به طور خیلی ضعیف در مقابل مغناطیس دست عکس العمل نشان داده، ولی عمدتا چنین خاصیتی راندارند، معمولا دانه های کرومیت درماده معدنی به ابعاد 3- 5/0میـلـیـمـتـر (عمدتا 5-1) درمتن سنگ دیده می شود، درصد باطله درسنگ معدنی حداقل 3%-2وحـداکثـرتـا%25است، اضافه شدن باطله درسنگ معدن باعث تغییر شکل کروم ازحالت توده ای بـه دانـه های پراکنده می شوند، دانه های کروم در سنگ معدن به اشکال منظم یا نامنظم قرار دارند.از کانی های مشابه آن می توان به کانی های مگنتیت (FE3O4) وفرانگلینیت اشاره نمود.

وضـعـیـت فـرانـگــلـیـنیت: معدن سنگ کرومیت به صورت رگه ای وگاهی پوست پلنگی درنقشه250000/1سبزواردرفاصله40کیلومتری شرق سبزوارکه درتاریخ15/12/1384 تحـت شـماره 236334/4 درسـازمـان صـنایـع ومـعـادن خـراسان رضوی به ثبت رسیده است.پـس ازطـی مـراحـل مـیـلـه گـذاری ومـراحل اداری مختلف طرح اکتشاف ارایه شده

درتاریخ15/12/1384به شماره23634/4تأیید گردید وپروانه اکتشاف صادرگردید حال پس از اتمام عملیات اکتشافی تقدیم می گردد.

  • گزارش نهایی عملیات اکتشافی معدن کرومیت
  • گزارش نهایی عملیات اکتشافی معدن
  • گزارش عملیات اکتشافی معدن کرومیت
  • گزارش عملیات اکتشافی معدن
  • دانلود گزارش عملیات اکتشافی معدن
  • دانلود گزارش عملیات اکتشافی معدن کرومیت
  • معدن کرومیتتحقیق
  • گزارش
  • نهایی
  • عملیات
  • اکتشافی
  • معدن
  • کرومیت

خرید فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.