دسته: سایر
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 308 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 16
امکان سنجی و پیاده سازی اتوماسیون در شبکه توزیع شهرستان ساری
چکیده
حفظ یکپارچگی شبکه های توزیع با هدف تداوم عرضه بار و انرژی و همچنین تحقق دو امررضایت مصرف کننده و تامین هزینه های سرمایه گذاری، نگهداری و توسعه در یک شبکه اتومایزه، عملی ترمیباشد. در این مقاله طرحی کاربردی-عملی جهت اتوماسیون شبکه توزیع شهرستان ساری ارائه میگردد.برای این منظور با توجه به محدودیتهای موجود، در ابتدا یکی از فیدرهای 20کیلو ولت (فیدر 22بهمن) که پس از دسته بندی فیدرها با استفاده از شاخصهایی نظیر بار، طول، وسعت و… در اولویت قرارگرفت بعنوان فیدر نمونه انتخاب شد.
سپس با توجه به این که زیر بنای هر طرح وتوسعه ای درشبکه توزیع، محاسبات پروفیل ولتاژ و تلفات می باشد، محاسبات پخش بار بر روی فیدر نمونه انجام شد. در ادامه با توجه به ساختار شبکه تحت مطالعه، دو طرح اتوماسیون درسطح فیدر به روش رکلوزینگ و کلیدهای کنترل از راه دور، بر روی فیدر نمونه پیاده سازی شده و قابلیتهای این دو روش با هم مقایسه شدند و در پایان روشی جهت برآوردن میزان کاهش انرژی توزیع نشده ناشی از اجرای اتوماسیون به روشهای فوق ارائه گردید. محاسبات انجام شده بر روی فیدر نمونه نشان داد که با اجرای اتوماسیون 74 درصد از میزان انرژی توزیع نشده (خاموشی) کاسته خواهد شد.
واژه های کلیدی:
پخش بار
رکلوزینگ
اتوماسیون توزیع
انرژی توزیع نشده
کلیدهای کنترل از راه دور
1- مقدمه
اتوماسیون شبکه های توزیع که از سالهای 1960میلادی توسط شرکتهای توزیع در کشورهای صنعتی شروع شده است، دیگر یک فن آوری تجملی محسوب نمی شود، بلکه با واقعیتهای دنیای آینده در مورد انرژی و لزوم صرفه جویی از نظر منابع و محیط زیست یک الزام و اجبار اقتصادی و زیست محیطی است. دستگاههای میکروپروسسوری اندازه گیری، حفاظتهای مجتمع دیجیتال و سیستمهای کنترل کامپیوتری بهمراه نرم افزارهای مدیریتی و محاسباتی سریع و تکامل یافته، می توانند اتوماسیونی را ایجاد کنند که در برگیرنده قابلیت اطمینان بالا، کنترل بهتر، تلفات کمتر، نگهداری و تعمیرات بهنگام و اقتصادی همراه با کاهش نیروی انسانی باشد.
اهداف اساسی اجرای سیستم اتوماسیون بر روی شبکه فشار متوسط (20کیلو ولت) که نیازهای عمده شرکتهای برق در زمینه کار بر روی شبکه توزیع را برآورده می سازد، عبارتند از:
الف- نمایش و نظارت بر وضیعت سوئیچهای خطوط فشار متوسط و به روز کردن حالت شبکه با توجه به وضعیت آنها.
ب- اعمال فرمانهای از راه دور بر روی سوئیچهای خطوط فشار متوسط برای جلوگیری از بروز خطا (مثلا بار اضافی) یا بمنظور تعمیر و نگهداری.
ج- مجزا کردن قسمتهای خطادار شبکه و برقراری مجدد سرویس در قسمتهایی که از خطا متاثر نشده اند (بصورت اتوماتیک).
د- جمع آوری و نگهداری اطلاعات مربوط به شبکه جهت برنامه ریزی وطراحی مهندسی.
در این مقاله برخی از نتایج اساسی پروژه ای تحقیقاتی، که در شبکه توزیع شهرستان ساری با برق منطقه ای مازندران تعریف، تصویب و انجام شد بیان می شود.
فهرست مطالب
امکان سنجی و پیاده سازی اتوماسیون در شبکه توزیع شهرستان ساری 1
واژه های کلیدی: 2
چکیده 2
1- مقدمه 2
2- حفاظت هوشمند 3
رکلوزرها: 3
سکشن لایرزها:]3و9[ 4
3- محاسبات پخش بار در شرایط مختلف برروی فیدر 22 بهمن 4
3-1- تخصیص بار به روش KVA 4
3-2- پخش باردر حالت عادی بهره برداری 5
3-3- پخش بار در بدترین حالت از نظر بار و مصرف کننده: 5
4- اتوماسیون در سطح فیدر به روش رکلوزینگ 7
5- اتوماسیون درسطح فیدر توسط کلیدهای کنترل از راه دور 8
6- مقایسه قابلیتهای اتوماسیون توزیع به روش کلیدهای کنترل از راه دور با روش رکلوزینگ 11
7- برآورد میزان کاهش انرژی توزیع نشده ناشی از اجرای اتوماسیون به روشهای مطرح شده 13
8-نتیجه گیری 14
منابع 16
قیمت فایل فقط 9,000 تومان برچسب ها :