قیمت: 98000 ریال
موضوع:
تحقیق جدا سازی محصولات طبیعی آبزی
فرمت فایل: word (قابل ویرایش)
فهرست
پیشگفتار: 3
1-1: روش کلی مورد استفاده در HBOI: 9
2- جمع آوری و ذخیره ارگانیسم های آبزی. 11
1-2 کنترل ارگانیسم های آبزی: 11
2-2: جمع آوری: 13
3-2: ذخیره ارگانیسم های آبزی: 19
3- استخراج 20
1-3: بی مهرگان: 20
2-3: جلبک های بزرگ: 22
3-3 - طرح روند مورد استفاده در آزمایشگاه. مؤلف در HBOI: 23
برنامه ریزی برای روش جداسازی: 24
1-4 - طرح های تقسیم: 25
24: استخراج فاز جامد: 27
3 4: بیولوتوگرافی: 28
5: کروماتوگرافی ستون: 29
1-5: کروماتوگرافی ستون خلاء: 29
2-6: خالص سازی ترکیبات محلول در آب: اثرات نمک: 34
3-6 - پلی آمین ها: 36
8-6 تولید میکروبی متابولیست های حاصل از بی مهرگان و گیاه: 47
افزایش مقیاس جداسازی محصولات طبیعی 54
2-3: پیشرفت در تحضیر جهت افزایش تیتر: 62
1-2-3- توسعه محیط: 63
2-2-3: طرح آزمایشگاه: 65
3-2-3: بهینه سازی شرایط تخمیر کننده: 69
4-2-3: توسعه مرحله تخم: 70
4 اثر پردازش پایین رود: 71
1-5 - داده های اولیه: 73
2-5 - محصولات درون سلولی: 74
3-5: تولیدات خارج سلولی: 76
4-5: خالص سازی محصول: 78
6 خلاصه بحث: 82
1- دنبال کردن جداسازی محصولات طبیعی: 83
استخراج بیشتر: 84
2-2: شناسایی شیمیایی: 85
3-2: اسپکترومتری جرمی و Lc-Ms: 86
4-2: جداسازی کامل: 86
1-4: جهش یافته های بیوسنتزی: 91
1-1-4: جهش یافته های بیوسنتزی پرادیمیسین: 92
3-1-4: آنالوگ های تریکوتسین: 93
2-4: بازدارنده های آنزیم: 94
2-5: روش شناسی: 97
2-2-5: تحلیل محصولات بیوسنتز مستقیم: 98
3-5: بیوسنتز پیش ماده ای اسکوآلستاتین ها: 99
1-3-5: روش: 102
1-4-5: A54745: 106
2-4-5: میتومایسین ها: 106
5-4-5: تغذیه پیش ماده های طبیعی: 108
6-4-5: هالوژناسیون: 108
6- تغییر شکل زیستی: 109
1-1-6: چه چیز باید تغذیه شود: 111
2-1-6: ارگانیسم ها: 112
3-1-6: شرایط تغذیه: 114
4-1-6: عوامل دیگر: 117
پیشگفتار:
اقیانوس ها در جهان بیش از 70 درسد سطح زمین را می پوشانند و دارای بیش از 200000 بی بهره و گونه های جلبکی هستند. این ارگانیسم ها در جوامع پیچیده و در ارتباط نزدیک با دیگر ارگانیسم ها زندگی می کنند. چه به صورت ارگانیسم های ماکرو (مانند جلبک، اسفنج، نرم تنان پوشش دار و یا به صورت میکرو (مانند باکتریهای غیررشته ای، قارچ ها و آکتینوفایست). بعضی از ارگانیسم ها مواد شیمیایی خود را از منابع غذایی به دست ‚ی آورند اگر چه مابقی آنها ترکیبات را دوباره سنتز می کنند. بعضی از ترکیبات ی توانند توسط میکرو ارگانیسم های مربوطه تولید شوند در حالی که مابقی آنها جهت تولید به یک ارتباط بین میزبان و میکرو ارگانیسم نیاز دارند. مواد شیمیایی یک نمونه خاص می توانند تحت تأثیر زیستگاه و عوامل فصلی و جغرافیایی باشد. در حقیقت منشاء واقعی بیوژنتیکی سنتز محصولات طبیعی آبزی در جامعه این محصولات یک موضوع مورد بحث است.