دانلود مقالات - سایت 2016

پروژه با رفرنس خارجی، مقاله با مرجع معتبر انگلیسی

دانلود مقالات - سایت 2016

پروژه با رفرنس خارجی، مقاله با مرجع معتبر انگلیسی

ترجمه مقاله تولید ماست کم چرب با میوه به آب پز شده

میوه به

چکیده ترجمه

عصاره آب پز شده به، از نقطه نظر ترکیبات فنلیک و فلاونوئیدها، بسیار غنی است که خواص آنتی اکسیدانی جالبی ارائه می نماید و همچنین حاوی اسیدهای آلی و قندها می باشد. هدف از این مطالعه، ارزیابی استفاده مستقیم از عصاره آب پز شده به، برای تولید ماست کم چرب است.علاوه بر این، این عصاره باعث بروز تغییر رنگ ماست و کاهش حساسیت می شود. عصاره آب به، اثر بازدارنده ای در برابر باکتری های اسید لاکتیک دارد که، احتمالا به علت مقادیر زیاد پلی فنول می باشد. در نتیجه، ماست غنی شده با آب عصاره به، دارای PH بالاتر و مقدار اسید لاکتیک کمتری در مقایسه با دیگر ماست ها می باشد. این تغییرات در خواص رئولوژیکی و بافتی آنها منعکس شده است: ماست های نرم با تغییر شکل بالا و رفتار الاستیک پایین و ویسکوزیته (چسبناکی) همراه هستند. پژوهش های آینده علاوه بر عصاره آب به در غذاهای دیگر، به مطالعه خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی آنها می پردازد.

کلیدواژه

  • میوه به آب پز شده
  • ماست
  • محصول فرعی
  • فعالیت آنتی اکسیدان

Abstract

Quince scalding water is rich in phenolic compounds and flavonoids which provide interesting antioxidant properties, and also contain organic acids and sugars. The aim of this study was to evaluate the direct use of quince scalding water for set style yogurt production. The addition of quince scalding water provided color changes and reduced yogurt sensory scores. Quince scalding water had inhibitory effect against lactic acid bacteria, probably due to its high content in polyphenols. As a consequence, quince scalding water enriched yogurts had higher pH and lower lactic acid content compared to control yogurts. Such changes are reflected in their rheological and textural properties: soft yogurts of higher deformability and lower elastic behavior and viscosity. Future research on the addition of quince scalding water to other foods, or the study of their antibacterial or antioxidant properties would be of great interest.

Keywords

  • Quince
  • Scalding water
  • Yogurt
  • By products;
  • Antioxidant activity

مقدمه

فاضلاب می تواند از مراحل مختلفی در صنایع غذایی مانند فرایند تمیز کردن و مرحله سفید کردن میوه یا سبزیجات ایجاد شود، یا به عنوان یک محصول ثانویه نظیر فیبر موجود در رژیم غذایی، فرآوری شود. امکان تولید فاضلاب از صنایع غذایی انسانی به ارتقای روند اقتصادی و فرآوری غذایی کمک می کند. میوه به به دلیل سختی فرآیند تخمیر، تلخی و گسی، خیلی تازه بنظر نمیرسد. اما هنگامی که رسیده می شود، برای تولید مارمالاد، مربا، ژله و کیک به کار می رود. Eodriquez Guisado و همکارانش در سال (2009) مقدار متوسطی برای خصوصیات شیمیایی پنج میوه جمع آوری شده در جنوب شرقی اسپانیا تعیین کردند که نشان دهنده میزان آب بالا (76.72 g/100 گرم)، فیبر خام بالا (5.33 g/100 گرم)، و مقدار کمی چربی (1.95 g/100 گرم) است. میوه به (مانند سیب و گلابی) متعلق به خانواده Roseaceae می باشد و خواص مفید خوب و تثبیت شده ای برای سلامت انسان ها دارد.

  • فرمت: zip
  • حجم: 0.87 مگابایت
  • شماره ثبت: 411

خرید فایل

مقالات مرتبط

فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی…
عنوان انگلیسی مقاله: Phenolic contents, antioxidant and antimicrobial activity of Papaver rhoeas L. extracts from Southeast Serbia عنوان فارسی مقاله: محتویان فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی عصاره های گیاه شقایق ...
گلسنگ ها، منبع احتمالی آنتی اکسیدان ها…
عنوان انگلیسی مقاله: LICHENS AS POSSIBLE SOURCES OF ANTIOXIDANTS عنوان فارسی مقاله: گلسنگ ها، منبع احتمالی آنتی اکسیدان ها دسته: زیست شناسی فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات فایل ...
طرح تولید پودر انواع میوه - 7229
عنوان پروژه: طرح تولید پودر انواع میوه شرح مختصر حفظ و نگهداری محصولات غذایی با توجه به رشد جمعیت و کمبود مواد غذایی بسیار مورد توجه قرار گرفته است و روز به ...
تولید کارآمد اسید پلی لاکتیک و…
عنوان انگلیسی مقاله: Efficient production of polylactic acid and its copolymers by metabolically engineered Escherichia coli عنوان فارسی مقاله: تولید کارامد اسید پلی لاکتیک و کوپلیمرهای آن به وسیله متابولیسم مهندسی شده ...
گزارش کارآموزی خط تولید نوشابه و کنترل…
اطلاعات فایل نویسنده: محسن صادقی دسته بندی: کارآموزی قیمت: 6600 تومان گزارش کارآموزی خط تولید نوشابه و کنترل کیفیت و بازار قالب: WORD تعداد صفحات: 66 شرح مختصر : در یک رژیم ...
ترجمه مقاله ویژگی های میوه بادام زمینی و…
عنوان انگلیسی مقاله: Some engineering properties of peanut and kernel عنوان فارسی مقاله: برخی از ویژگی های مهندسی شده بادام زمینی و مغز هسته آن دسته: صنایع غذایی فرمت فایل ترجمه شده: ...
مقاله کاربردهای لیپاز در صنایع غذایی،…
اطلاعات فایل نویسنده: محسن صادقی دسته بندی: علوم پزشکی قیمت: 7200 تومانمقاله کاربردهای لیپاز در صنایع غذایی، متن ترجمه به فارسی قالب: Word تعداد صفحات: 36 لیپازها قابل انعطاف ترین بیوکاتالیست­ها بوده ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.