کلیات طرح و ساخت سدهای خاکی بطور کلی سدی که بدنه آن از مصالح خاکی یا پاره سنگی یا از هر دو ساخته شود به نام سد خاکریز (1) نامیده می شود و اگر عمده ی مصالح آن از خاک باشد، سد خاکی (2) نامیده می شود. از زمانهای بسیار پیش احداث سدهای خاکی به منظور تنظیم و ذخیره آب معمول بوده است، اما به علت امکانات محدود
دسته بندی: مهندسی عمران » سد
تعداد مشاهده: 487 مشاهده
فرمت فایل دانلودی: rar
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 18
حجم فایل: 15 کیلوبایت
دانلود تحقیق با موضوع کلیات طرح و ساخت سدهای خاکی،
در قالب word و در 18 صفحه، قابل ویرایش، شامل:
مقدمه
انواع سدهای خاکی
صلاحیت نوع خاک برای بنای سد خاکی و طبقه بندی خاک ها
کلیاتی که در طراحی سد خاکی باید در نظر گرفته شود
طرح فیلتر
تعیین ضخامت زهکش
چاه های کاهش فشار
بخشی از متن تحقیق:
به طور کلی سدی که بدنه آن از مصالح خاکی یا پاره سنگی یا از هر دو ساخته شود، به نام سد خاک ریز نامیده می شود و اگر عمده ی مصالح آن از خاک باشد، سد خاکی نامیده می شود.
از زمان های بسیار پیش، احداث سدهای خاکی به منظور تنظیم و ذخیره آب معمول بوده است، اما به علت امکانات محدود و عدم شناخت قوانین مکانیک خاک و هیدرولیک، ارتفاع سدها و بندهای خاکی از مقدار محدودی بیشتر نمی شده است، هر چند از نظر وسعت و طول سد این محدودیت وجود نداشته است. امروزه با پیشرفت علم مکانیک خاک و توسعه امکانات تکنولوژی و مطالعات دقیق تر، توانسته اند سدهای خاکی را با ارتفاع های قابل ملاحظه احداث نمایند، به طوری که در حال حاضر، از مرتفع ترین سدهای ساخته شده سدهای خاکی و پاره سنگی هستند. به علاوه زمین هایی که سابقاً برای ساخت سد بر آن ها غیر مناسب به نظر می رسیدند هم اکنون می توانند به عنوان شالوده یا محل سد خاکی مورد استفاده قرار می گیرند. از مرتفع ترین سدهای خاکی (یا پاره سنگی) عبارت است از…