قیمت: 90000 ریال
موضوع:
گزارش کارآموزی تولید انواع نان های مسطح، حجیم و صنعتی
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
چکیده:
شرکت نان آوران سبوس در آبان ماه سال 1379 با شعار نان همراه با سلامتی فعالیت خود را با تولید انواع نان های مسطح، حجیم و صنعتی درمنطقه غرب شهر تهران آغاز نمود. این شرکت ضمن بکار گیری روشهای نوین و علمی در تولید و عرضه محصولات کاملاً بهداشتی و بدون ضایعات در بسته بندیهای مناسب توانسته است جایگاه قابل ملاحظه ای در بین اقشار مختلف مردم و صاحبان صنایع آرد و نان کسب نماید. دریافت دو لوح تقدیر بهترین تولید کننده نان کشور در سالهای 82 و 81 گواه بر این مدعاست. شرکت نان آوران سبوس به منظور دسترسی آسان تمامی هموطنان عزیز به نان های تازه، بهداشتی، بدون ضایعات و مطابق با ذائقه آنها در هر منطقه جغرافیایی با مساعدت دولت مهرورز و همیاری مسئولان محترم هر استان اقدام به احداث کارخانه های مدرن و پیشرفته در استان های کشور نموده است که دراین راستا می توان به احداث کارخانه نان در استان های قزوین، فارس، بوشهر و کرمان که به زودی راه اندازی خواهد گردید اشاره نمود.
فهرست:
1) تاریخچه مجتمع نان آوران سبوس
2) شرکت های تخصصی مجتمع نان آوران سبوس
4) مراحل تولید:
1-4) مواد اولیه ورودی مجتوع نان آوران سبوس
1-1-5 آماده کردن خمیر dough development
1-5) فرآیند مجتمع نان آوران سبوس
2-1-5) مخلوط کردن اجزای خمیر mixing
3-1-5) عمل آوردن خمیر با استفاده از تخمیر
4-1-5) مشت زدن به خمیر punching
7-1-5) گردکن خمیر Rounding
8-1-5) تخمیر میانی Intermediate
5-1-5) شکل دادن خمیر Dough Make Up
6-1-5) چانه گیری Dough Dividing
9-1-5) قالب گیری
10-1-5) تخمیر نهایی
11-1-5) پخت نان
6) محصولات مجتمع نان آوران سبوس
1) کنترل کیفیت مجتمع نان اوران سبوس
ویژگی تولیدات مجتمع کارخانه نان آوران سبوس
1-6) معرفی محصولات مجتمع نان آوران سبوس
وظایف کنترل کیفیت که شامل:
1-1) استاندارد مواد غذایی
2-1) جنبه های کنترل کیفیت کارخانه
5-1) کنترل کیفیت در حین فرآیند
3-1) کنترل کیفیت مواد اولیه
4-1) کنترل کیفیت در آزمایشگاه
6-1) کنترل کیفیت محصول نهایی
فصل سوم
آزمایشهای شیمیایی، فیزیکی
2) آزمایشات شیمیایی مربوط به انواع آرد
1-2) اندازه گیری رطوبت برای انواع آرد
3-2) اندازه گیری خاکستر برای انواع آرد
4-2) مقدار گلوتن انواع آرد
5-2) اندازه گیری جذب آب گلوتن
(3) آزمایشات فیزیکی مربوط به انواع آرد
1-3) اندازه گیری پروتئین در آرد
-رویه:
2-3) فیبر و اهمیت آن
3-3) آزمایش اندازه گیری چربی در آرد
1-4) رطوبت خمیر مایه نان
(4) آزمایشات شیمیایی مربوط به خمیر مایه (مخمر) نان
2-4) قابلیت ورآمدن خمیر مایه نان
3-4) اندازه گیری قابلیت تعویق خمیر مایه نان در آب
5-4) اندازه گیری قدرت تخمیر مایه خشک
4-4) اندازه گیری ph خمیر مایه نان
(5) آزمایشات شیمیایی مربوط به روغن ها و چربی های خوراکی
(به روش هانوس) روغن ها و چربی های خوراکی
(به روش هانوس) روغن ها و چربی های خوراکی
2-5) اندازه گیری میزان اسیدیته روغن ها و چربی های خوراکی
3-5) اندازه گیری عدد پراکسید روغن ها و چربی های خوراکی
اندازه گیری عدد پراکسید روغن ها و چربی ها ی خوراکی
(6) آزمایش شیمیایی مربوط به نمک
(7) آزمایش شیمیایی مربوط به پودر کاکائو
(8) آزمایش شیمیایی مربوط به شیر خشک