دانلود مقالات - سایت 2016

پروژه با رفرنس خارجی، مقاله با مرجع معتبر انگلیسی

دانلود مقالات - سایت 2016

پروژه با رفرنس خارجی، مقاله با مرجع معتبر انگلیسی

گزارش کارآموزی تولید انواع نان های مسطح ، حجیم و صنعتی

قیمت: 90000 ریال

موضوع:

گزارش کارآموزی تولید انواع نان های مسطح، حجیم و صنعتی

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

چکیده:

شرکت نان آوران سبوس در آبان ماه سال 1379 با شعار نان همراه با سلامتی فعالیت خود را با تولید انواع نان های مسطح، حجیم و صنعتی درمنطقه غرب شهر تهران آغاز نمود. این شرکت ضمن بکار گیری روشهای نوین و علمی در تولید و عرضه محصولات کاملاً بهداشتی و بدون ضایعات در بسته بندیهای مناسب توانسته است جایگاه قابل ملاحظه ای در بین اقشار مختلف مردم و صاحبان صنایع آرد و نان کسب نماید. دریافت دو لوح تقدیر بهترین تولید کننده نان کشور در سالهای 82 و 81 گواه بر این مدعاست. شرکت نان آوران سبوس به منظور دسترسی آسان تمامی هموطنان عزیز به نان های تازه، بهداشتی، بدون ضایعات و مطابق با ذائقه آنها در هر منطقه جغرافیایی با مساعدت دولت مهرورز و همیاری مسئولان محترم هر استان اقدام به احداث کارخانه های مدرن و پیشرفته در استان های کشور نموده است که دراین راستا می توان به احداث کارخانه نان در استان های قزوین، فارس، بوشهر و کرمان که به زودی راه اندازی خواهد گردید اشاره نمود.

فهرست:

1) تاریخچه مجتمع نان آوران سبوس

2) شرکت های تخصصی مجتمع نان آوران سبوس

4) مراحل تولید:

1-4) مواد اولیه ورودی مجتوع نان آوران سبوس

1-1-5 آماده کردن خمیر dough development

1-5) فرآیند مجتمع نان آوران سبوس

2-1-5) مخلوط کردن اجزای خمیر mixing

3-1-5) عمل آوردن خمیر با استفاده از تخمیر

4-1-5) مشت زدن به خمیر punching

7-1-5) گردکن خمیر Rounding

8-1-5) تخمیر میانی Intermediate

5-1-5) شکل دادن خمیر Dough Make Up

6-1-5) چانه گیری Dough Dividing

9-1-5) قالب گیری

10-1-5) تخمیر نهایی

11-1-5) پخت نان

6) محصولات مجتمع نان آوران سبوس

1) کنترل کیفیت مجتمع نان اوران سبوس

ویژگی تولیدات مجتمع کارخانه نان آوران سبوس

1-6) معرفی محصولات مجتمع نان آوران سبوس

وظایف کنترل کیفیت که شامل:

1-1) استاندارد مواد غذایی

2-1) جنبه های کنترل کیفیت کارخانه

5-1) کنترل کیفیت در حین فرآیند

3-1) کنترل کیفیت مواد اولیه

4-1) کنترل کیفیت در آزمایشگاه

6-1) کنترل کیفیت محصول نهایی

فصل سوم

آزمایشهای شیمیایی، فیزیکی

2) آزمایشات شیمیایی مربوط به انواع آرد

1-2) اندازه گیری رطوبت برای انواع آرد

3-2) اندازه گیری خاکستر برای انواع آرد

4-2) مقدار گلوتن انواع آرد

5-2) اندازه گیری جذب آب گلوتن

(3) آزمایشات فیزیکی مربوط به انواع آرد

1-3) اندازه گیری پروتئین در آرد

-رویه:

2-3) فیبر و اهمیت آن

3-3) آزمایش اندازه گیری چربی در آرد

1-4) رطوبت خمیر مایه نان

(4) آزمایشات شیمیایی مربوط به خمیر مایه (مخمر) نان

2-4) قابلیت ورآمدن خمیر مایه نان

3-4) اندازه گیری قابلیت تعویق خمیر مایه نان در آب

5-4) اندازه گیری قدرت تخمیر مایه خشک

4-4) اندازه گیری ph خمیر مایه نان

(5) آزمایشات شیمیایی مربوط به روغن ها و چربی های خوراکی

(به روش هانوس) روغن ها و چربی های خوراکی

(به روش هانوس) روغن ها و چربی های خوراکی

2-5) اندازه گیری میزان اسیدیته روغن ها و چربی های خوراکی

3-5) اندازه گیری عدد پراکسید روغن ها و چربی های خوراکی

اندازه گیری عدد پراکسید روغن ها و چربی ها ی خوراکی

(6) آزمایش شیمیایی مربوط به نمک

(7) آزمایش شیمیایی مربوط به پودر کاکائو

(8) آزمایش شیمیایی مربوط به شیر خشک

خرید فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.