دانلود مقالات - سایت 2016

پروژه با رفرنس خارجی، مقاله با مرجع معتبر انگلیسی

دانلود مقالات - سایت 2016

پروژه با رفرنس خارجی، مقاله با مرجع معتبر انگلیسی

سیستم تعهدی و تعیین ارزش شرکت بر مبنای ارزش دفتری

اطلاعات فایل

  • نویسنده: محسن صادقی
  • دسته بندی: حسابداری
  • قیمت: 9000 تومان

عنوان: سیستم تعهدی و تعیین ارزش شرکت بر مبنای ارزش دفتری

قالب: Word

تعداد صفحات: 89

اغلب شرکت ها به قیمتی متفاوت از ارزش دفتری سهام آن ها معامله می شوند. علت را در فصل 2 بیان کردیم و در این باره توضیح دادیم. اگرچه در ترازنامه برخی از اقلام دارایی ها و بدهی ها را به قیمت بازار گزارش می کنند، ولی برخی را به بهای تمام شده تاریخی ارائه می نمایند و برخی را هم گزارش نمی کنند [در ترازنامه ارائه نمی کنند]. در نتیجه، تحلیلگر باید کار بسیار مشکل تعیین ارزش شرکت را بر عهده بگیرد و این در حالی است که برخی از اقلام هم در ترازنامه گزارش نمی شوند. تحلیلگر باید به ارزش دفتری سهام (متعلق به سهامداران مراجعه کند و این موضوع را مورد توجه قرار دهد که چقدر باید به ارزش بازار سهام اضافه شود تا بتوان «ارزش تلویحی یا واقعی» آن را به دست آورد. سهام با صرف (مبلغی بیش از ارزش دفتری) معامله می شوند، ولی این پرسش مطرح می شود که «صرف» باید چقدر باشد؟ در فصل قبل نشان دادیم که روش تعیین ارزش شرکت بر مبنای دارایی ها کارساز واقع نمی شود (راه به جایی نمی برد). در این صورت، آیا یک تحلیلگر چگونه باید عمل کند؟

در این فصل برای محاسبه صرف سهام ورزش «تلویحی و واقعی» آن ها یک الگوی تعیین ارزش ارائه می کنیم. همچنین درباره شیوه تجزیه و تحلیل استراتژی ها بحث خواهیم کرد. با هدف دستیابی به منابع ایجادکننده ارزش، مسیرهایی ارائه می شوند که می توان بدان وسیله شرکت ها را مورد بررسی قرار داد [آن ها را تجزیه و تحلیل نمود].

فهرستی را که تحلیلگر باید از صورت های مالی تهیه کند.

پس از مطالعه این فصل، شما باید این مطالب را بدانید:

 منفی و مفهوم «سود باقی مانده» [«سود غیرعادی»].

 شیوه ای که با پیش بینی سود باقی مانده [«سود غیرعادی»] می توان صرف سهام (نسبت به ارزش دفتری) و نسبت عادی قیمت به ارزش را محاسبه کرد.

 تعیین سود باقی مانده بر اساس بازده سهام عادی (ROCE) و رشد ارزش دفتری.

 تفاوت این سه حالت تعیین ارزش: قضیه شماره 1، قضیه شماره 2 و قضیه شماره 3.

 کاربرد الگوی محاسبه سود غیرعادی در استراتژی تعیین ارزش و تعیین ارزش سهام عادی.

 نقاط قوت و ضعف الگوی تعیین سود غیرعادی، بیان تفاوت آن با روش تعیین ارزش فعلی سودهای نقدی آینده و روش تعیین ارزش فعلی جریان های نقد آینده.

 اثر سود های نقدی، انتشار سهام و بازخرید سهام بر سودهای غیرعادی.

 تعیین ارزش سود های غیرعادی مانع از این می شود که سرمایه گذار (در ازای عدد اضافه شده به سود خالص ناشی از سرمایه گذاری) مبلغ سنگینی پرداخت کند.

 تعیین ارزش سود غیرعادی مانع از این می شود که سرمایه گذار برای کسب سود خالص (ناشی از سیستم حسابداری) متحمل هزینه اضافی شود.

شیوه کاربرد الگوی محاسبه سود غیرعادی در «مهندسی معکوس».

عبارات کلیدی

  • سیستم
  • تعهدی
  • تعیین ارزش
  • شرکت
  • مبنای ارزش دفتری

خرید فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.