عنوان: طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی تولید مربا، ترشی و خیارشور با ظرفیت 620 تن در سال مقدمه علیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات کشاورزی و ...
قیمت: 30000 ریال موضوع طرح: تولید مربا، ترشی و خیارشور به ظرفیت 6٢٠ تن در سال محل اجرای طرح: قابل اجرا در سراسر کشور دوره بازگشت سرمایه: ١5 ماه هدف عمده صنایع ...
عنوان: طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی تولید و بسته بندی آبلیمو فرمت فایل: doc (ورد) علیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی ...
هدف عمده صنایع غذایی بر دو نکته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد غذایی به گونه ای که بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد، مانع از فساد این مواد شده و امکان ...
عنوان: طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی بسته بندی مواد غذایی فرمت فایل: doc (ورد) مقدمه بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته ...
عنوان: طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی بسته بندی عسل فرمت فایل: doc (ورد) مقدمه عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است. اساسا عسل از گلوکز، فروکتوز و ...
قیمت: 30000 ریال موضوع: گزارش کارآموزی کارخانه کنسرو راتان فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش) تاریخچه کلمه کنسرو از لغت یویانی”conservar” به معنی محافظت کردن گرفته شده است. بنابراین می توان گفت که ...