قیمت: 75000 ریال
موضوع:
پروژه قرنطینه نباتی و برخی از اصول و استانداردهای مرتبط با قرنطینه داخلی
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
فهرست مطالب
فصل اول
کلیات 1
1-نگاهی گذرا بر مبارزه با آفات گیاهی 2
2-قرنطینه 4
3-سابقه قرنطینه در دنیا 4
4-سابقه قرنطینه در ایران 5
5-همکاری های بین المللی حفظ نباتات 7
6-مفاهیم کاربردی اصطلاحات بهداشت گیاهی 10
فصل دوم:
استانداردهای بین المللی موازین بهداشت گیاهی 14
1-آفات بومی 15
2-آفت قرنطینه ای 15
3-عوامل قرنطینه ای 15
4-نظارت و مراقبت بر وضعیت آفات گیاهی در منطقه 15
5-نظارت و مراقبت بر منابع عمومی اطلاعات 16
6-نظارت و مراقبت با انجام بازدیدهای ویژه 16
7-بازدیدهای ویژه از آفت 17
8-بازدیدهای ویژه از کالا 18
9-نظارت صحیح 19
10-نیازهای فنی خدمات تشخیص 19
11-ثبت و نگهداری 19
12-تعیین وضعیت آفت 20
13-شرایط کلی برای تعیین وضعیت آفت 21
14-سوابق آفت 21
15-اعتبار اطلاعات مربوط به آفت 22
16-ناحیه عاری از آفت 24
17-شرایط کلی نواحی عاری از آفت 25
18-برنامه ریشه کنی آفت 28
19-فرایند برنامه ریشه کنی 28
20-تیم مدیریت و اجرای برنامه ریشه کنی 29
21- شرایط قرنطینه ای شدن آفت 34
22- رفتار و خصوصیات عوامل غیر بومی و جدید 34
23- مقایسه آفات قرنطینه ای و آفات غیر قرنطینه ای تحت کنترل و آفات معمولی 38
24-بازرسی 42
25-بازرسی عینی 43
26-بازرسی ویژه 44
27-کلاس بندی کالاهای کشاورزی و چگونگی نمونه برداری از آنها 45
28-کالاهای کلاس یک 50
29-کالاهای کلاس دو 50
30-کالاهای کلاس سه 52
31-کالاهای کالای چهار 53
32-کالاهای کلاس پنج 55
33-کالاهای کلاس شش 56
34-کالاهای کلاس هفت 58
35-کالاهای کلاس هشت 58
36-کالاهای کلاس نه 59
37-کالاهای کلاس ده 61
فصل سوم: بازرسی و جمع آوری آفات منطقه و چگونگی صدور گواهی بهداشت نباتی
1-روش های جمع آوری نمونه حشرات 63
2-نگهداری شفیره و تخم حشرات 65
3-باز و پهن کردن (اتاله کردن) و خشک کردن حشرات 67
4-تهیه پرپاراسیون لارو و حشره 68
5-فرمول تهیه الکل های مختلف الغلضه 69
6-تخمین میزان الودگی مزارع و باغات به آفات گیاهی 70
7-محاسبه تخمین آلودگی دانه ها در انبار 74
8-فهرست عوامل قرنطینه داخلی مزارع و باغ های کشور در ده ساله اخیر 78
9-اقدامات بهداشت گیاهی برای جلوگیری از انتقال، ریشه کنی و کنترل عوامل قرنطینه داخلی در مناطق آلوده کشور 80
10-مقررات صدور گواهی بهداشت نباتی برای کالاهای صادراتی 83
11-اهداف و مسئولیت های مدیریت سیستم صدور گواهی بهداشت نباتی 84
12-مسئولیت های بازرس 86
13-جایگزینی گواهی بهداشت مفقود شده 87
14-مسئولیت های صادر کننده کالا 88
15-روند کار بازرسی و صدور گواهی بهداشت گیاهی 89
منابع 90