قیمت: 77000 ریال
موضوع:
دانلود گزارش کارآموزی تولید فرآوردههای بهداشتی شرکت پاکشو
فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)
مقدمه:
زمانی که دنیا در حال جنگ بود پیشرفت صنعت پتروشیمی بر روی تولید سوخت به خصوص سوخت هوانوردی متمرکز شده بود. در نتیجه بهبود ساختار پروین به وسیله تولید تریمر و تترامر آن منجر به تولید اولفینها و پارافینها با شاخههای زیاد شد و همچنین ترکیبات اکتان مورد توجه قرار گرفت. از طرفی سولفوناسیون آلکیلها منجر به تولید یک شوینده سنتزی با خواص عالی شد. هر قدر تعداد شاخههای بیشتری به آن متصل میشد پایداری شیمیایی آن در چرخه تولید بیشتر میشد ولی کف آن در پسابها باقی میماند. آنها به زودی از روی مطالعات اخیر بر روی تجزیه زیستی آن دریافتند که اگر چه این ساختار خواص پاک کنندگی خوبی دارد ولی قادر نیست به سرعت در طبیعت تجزیه شود. پس از آزمایشاتی که محققان انجام دادند، مشخص شد الکیلهای خطی مانند فتی اسیدها قادرند به راحتی تجزیه شوند. از آن پس را به عنوان یک ماده فعال در سطح وارد عرضه تجاری شد. به طوریکه تولید سالانه آمریکا، ژاپن و اروپای غربی تقریباً 7/1 میلیون تن است و تولیدات چند کشور در سال 1989 در جدول 1 آمده است. مطالعات کستردهای بر رویLAS و رفتار تجزیه پذیری آن انجام شده و مشخص شد با مصرف امروزه در دنیا تأثیرات اکولوژیکی آن قابل کنترل است. تخمین زده میشود غلظت آن در فاضلاب کمتر از 35 درصد از مقدار کل استفاده آن میباشد. جابجایی LAS در فاضلابها 99- 95 درصد انجام میشود و در رسوب فاضلابها تقریباً 30 درصد از LAS تحت شرایط بیهوازی تجربه نشده باقی میماند. به هر حال مقداری از LAS که در خاکها رسوب میکند با نیم عمری حدود 3 تا 35 روز تجزیه میشود. شواهد نشان میدهد LAS در شرایط هوازی به طور کامل تجزیه میشود
فهرست مطالب
تاریخچه شرکت پاکشو
مو و لزوم استفاده از شامپوها
شامپو و انواع آن
دترجنتها (سورفکتانتها) و انواع آن
تری اتانول آمین لوریل سولفات
سولفوساکسیناتها
فتی اسید آلکانول آمید
ایمیدازولینها
بتائینها
عوامل حالت دهنده مو
محافظت کنندهها
عوامل شفاف کننده
عوامل غلظت دهنده
افزودینهای که به پایداری شامپو کمک میکنند
کف
مواد اولیه شامپو و کنترل کیفیت آنها
آب و کنترل کیفیت آن
فرمولاسیون دو نوع شامپو و مایع دستشویی
مراحل ساخت شامپو
کنترل کیفیت محصول
روشهای اصلاح محصول
نرم کنندههای لباس
سفیدکنندهها
مایع ظرفشویی
جرم گیر
شیشه شوی
نرم کننده موی سر
میکروبیولوژی