دسته: عمران
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 5106 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 44
لوله و پروفیل آهنی
مقدمه
ساخت لوله درزجوش به اوائل قرن 19 میلادی برمیگردد. بدنبال کشف گاز در سال1815میلادی و استفاده از آن بعنوان وسیلهای برای گرمکردن لوله که ازطریق پرس ساخته شده بود، با بهم جوشدادن لبهها برای اولین بار تولید لوله درزجوش امکانپذیر گشت. درسال1825 روش تولید لوله درزجوش در انگلستان بهثبت رسید.لوله درزجوش برای رسیدن به سطح امروزی راه طولانی پیموده است.
جوش کورهای، روش فریتس مون، استفاده از الکتریسیته برای گرمکردن لبههای لوله و بهم جوشدادن این لبهها، استفاده از جریان القائی با فرکانس متوسط، استفاده از جریان القائی با فرکانس بالا و انتقال آن ازطریق تماس به لبهها و بالاخره استفاده از فرکانس بالا و انتقال غیرتماسی باکمک اندکتور به شکلی که امروزه در این صنعت مورد استفاده قرار دارد مسیر تکاملی این صنعت را تشکیل میدهند. اگر تاریخ شکلگیری و تکامل صنعت لولهسازی بیش از یک قرن بطول میانجامد، شکلگیری صنعت پروفیل توخالی تنها از سالهای بعد از جنگ جهانی دوم آغاز میشود. این صنعت ابتدا در کشور آلمان پدیدار گشته و پا میگیرد و سپس به دیگر کشورهای اروپایی منتقلمیشود.
کلمات کلیدی:
لوله
پروفیل
لوله و پروفیل آهنی
تاریخچه صنعت لوله و پروفیل در ایران
بعد از جنگ جهانی دوم بتدریج جمعیت ایران رو به فزونی نهاد و با بهبود وضع نسبی اقتصادی احتیاج به ساختن خانههای جدید بیشتراحساس میشد. ساختن خانه بدون مصالح لازم مثل سیمان و غیره امکان پذیر نبود از اینرو دولت و مردم بفکر تولید مصالح ساختمانی افتادند.
چون تا آن زمان در و پنجره از چوب ساخته میشد و بعلت وضع اقلیمی ایران چوب کافی در دسترس نبود مردم ناچار شدند از آهن و بعداً آلومینیوم برای این منظور استفاده نمایند از این جهت شروع به وارد نمودن انواع پروفیل برای ساختن در و پنجره نمودند و درنتیجه واردات این کالا روبه ازدیاد نهاد و همین ازدیاد، فکر ساخت در داخل کشور را مطرح نمود.
صنعت پروفیل درجهان چنانکه گفته شد بیش از یک قرن پس از صنعت لوله پدیدار گشت. لیکن در ایران این صنعت پروفیل بود که ابتدا شروع به فعالیت نمود.
درفواصل سالهای 1340 الی 1350 تعداد تولید کنندگان لوله و پروفیل فولادی درایران به8 واحد رسید.
سپنتا، نیمهسبک(سدید)، دنیای فلز، گیوار، پارس، ساوه، سپاهان، سپافیل ) تا سال 1357 تعداد واحدهای فوق به 11 کارخانه رسید.
سند یکای تولید کنند گان لوله و پروفیل فولادی
لزوم تاسیس یک تشکل صنفی غیر انتفاعی بمنظور جلوگیری از اجحاف فروشندگان مواد اولیه خارجی و هماهنگ کردن تولیدات واحدها بر حسب نیاز جامعه و حمایت از مصرف کنندگان داخلی , موجب گردید تا در سال 1351 شمسی تولید کنندگان لوله و پروفیل اقدام به تاسیس این تشکل صنفی با نام فعلی “سندیکای تولید کنندگان لوله و پروفیل فولادی” وابسته به اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران نمایند.
تاریخچه ساخت لوله در جهان
احتمال میرود چینی ها نخستین افرادی بودند که در حدود 5000 سال قبل از میلاد یعنی در حدود 7000 سال پیش از لوله کشی برای انتقال آب استفاده کرده اند . آنها جهت لوله کشی نی خیزران به کار می بردند . به این ترتیب که تعدادی از آن ها را به مربوط می ساختند ، تا آب را از منابعی مختلف به محل های مورد نظر برسانند . آن چه که قطعی است ، مصریان در 3000 سال قبل از میلاد از لوله کشی مسی استفاده می بردند ! ولی تکمیل لوله ها و حتی استفاده از آن ها قرن ها به تعویق افتاد، تا این که از قرن 18 به بعد ساخت لوله های چدنی و استفاده نسبتا وسیع از آن ها معمول شد .
تحولی در لوله و اتصالات فاضلابی (The waste water pipes & fittings of PP(Push-Fit
آهنی متشکل از لوله و اتصالاتی است که از نظر کیفیت جنس طراحی ساخت و نحوه نصب و اجراء کاملاً نسبت به دیگر انواع اتصالات فاضلابی موجود اعم از پلیمری و یا آلیاژی برتری داشته و منطبق با استانداردهای DIN-4060 و DIN-4102-B1 و DIN-4109 ساخته و نصب می شوند.
آهنی با برخوردار بودن از مزایای منحصر به فرد تحولی اساسی را در مراحل طراحی و اجرای شبکه فاضلاب داخلی ساختمانها پدید خواهد آورد .
فهرست مطالب
مقدمه 2
تاریخچه صنعت لوله و پروفیل در ایران 3
سند یکای تولید کنند گان لوله و پروفیل فولادی 3
تاریخچه ساخت لوله در جهان 3
تحولی در لوله و اتصالات فاضلابی (The waste water pipes & fittings of PP(Push-Fit 4
ویژگیها 4
ویژگیهای ظاهری و ساختاری 5
بحران در صنف لوله و پروفیل 6
پروفیل های آهنی 7
مزایای استفاده از پروفیل های آهنی 7
تکنولوژی تولید پروفیلهای آهنی 9
توجیه اقتصادی پروفیل های آهنی 10
شکل ستونها 10
مورد پروفیل سیستم ترمال برک 11
مشخصات فنی پروفیل ترمال برک : 11
نکته مهم : 12
مشخصات لوله و پروفیل های آهنی 16
آزمایش کشش تک محوری 26
آزمایش های ارزیابی شکل پذیری 26
اعمال الگوهای دایره ای 27
اندازه گیری کرنش ها 27
نتایج و بحث 27
انواع لوله ها 29
لوله های گالوانیزه 29
2- لوله آهنی گالوانیزه 30
لوله های چدنی 32
روش اتصال لوله های چدنی سرتخت 35
مزایای لوله های PVC 36
معایب لوله های PVC 36
مزایای انواع لوله های PVC 37
مزایای لوله های PB 37
اتصالات: 40
8- فلنچ 44
قیمت فایل فقط 19,000 تومان برچسب ها :